No cześc dziewczyny :-))
Mam chwilę, więc nadrabiam zaległości :-)
Wczoraj faktycznie była super pogoda ale aż za ciepło i tak duszno, że nie można było wyrobic na zakupach ....
, bo byłam wczoraj od samego rana z koleżanką na Crown Point i buszowałyśmy po sklepowych półkach, a potem zaprosiłam ją na kawkę i ciacho i tak zeszło do 19, aż jej mąż nie odebrał
ale ja bardzo lubię z nią spędzac czas, bo się naśmiejemy zawsze i na zakupach i w domu
A dziś jak wstałam o 6 rano i spojrzałam przez okno, to mi się wszystkiego odechciało - nie dośc , że wiatr jak niewiem co, to w dodatku jak by jesień była ... najchętniej bym znowu wskoczyła pod kołdrę i poszła spac ale niestety - nie było zmiłuj, bo dziś mieliśmy umówione spotkanie w Manchesterze w sprawie kolejnego paszportu dla Julii i trzeba było jechac ... Oczywiście nie dośc, że pogoda do d .... , to jeszcze Julia nam zaczęła wymiotowac w autokarze i całe ubranka nadawały się do prania, a przy okazji tatusia jeszcze to samo nie ominęło, bo miał ją akurat na rękach przodem do siebie ....
- no ale jakoś daliśmy radę, a resztę drogi do.. i z.. Manchesteru mała nam przespała
- zresztą i tak się wzorowo zachowywała .... Spotkanie w konsulacie mieliśmy umówione na godzinę 11 i myśleliśmy, że przebiegnie ono tak miło i sympatycznie jak ostatnio ale mówię wam dziewczyny - jak weszliśmy tam i zobaczyliśmy, co się dzieje, to normalnie ręce nam opadły - i nie tylko nam .... Ogólnie załatwienie wszystkiego, czyli kolejne złożenie wniosku i uiszczenie opłaty skarbowej zajęło nam 2 GODZINY !!! - taką mają świetną organizację - ludzie byli tak wściekli, że ledwo stali w kolejkach ..... najbardziej było szkoda tych dzieci malutkich, bo było tak duszno i gorąco na tym 14 piętrze, że brak słów, a panie w okienkach oczywiście - klima i te sprawy - ogólnie MASAKRa jak dla mnie - ledwo zdążyliśmy na autobus powrotny ..........
jestem bardzo rozczarowana obsługą i cieszę się, że dopiero w lipcu tam kolejny raz będę musiała jechac ....
A tak poza tym, to jutro się wybieram do mojej fryzjerki, u której zażyczę sobie radykalne cieniowanie włosów, bo chcę coś zmienic w widoczny sposób na lato
mam nadzieję, że obetnie mnie tak, jak będę chciała ... A co u was dziewczyny ciekawego słychac ??? Jak mijają wam dni z rodzinkami
??? POzdrawiam was wszystkie i będę zaglądac w miarę możliwości .....