reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

ANUSZY nie ma co sie gniewac na spacerku bylam z mezem, a przyjscie Cocolino bylo na spontana popoludniu, nie mart sie do ciebie tez dotrzemy, i pewnie tez na spontana

reklama
Hej laski :)
Ingrid - a nie ma za so trochu nam zostalo bo tato za dużo kupił a Hani się przydadzą :)
Justyna - to jak już obgościsz wszystkich daj znać :tak::tak:
Anuszy - sorki ale nie miałam jak Radek przypomniał sobie że musi do lekarza jeszcze jechać samochów dostałam dopiero po 2 ale nie martw się w przyszłym tyg na pewno sie wprosim :tak::tak::tak::tak:Jeszcze będziesz nas miała dosyć :-D:-D:-D
Pogoda była taka fajna że w końcu byłyśmy na spacerku i małych zakupach zapomniałyśmy o dniu taty ale to tylko 2 dni spoźnienia :-D:-D:-D
Pozdrowionka

ciszaaaaaaaaaaaaaa halo piekna pogoda maly jezdzil swoim samochodzikiem byl w niebowzniety
mialam spacerek z mezem styknelam sie z Anuszy, na minutke odwiedzilam INgrid a co u was?

A my u Ingrid zabawilysmy chwile dluzej i jeszcze raz poszlysmy na spacer, takze jak wracalysmy juz do domu to Ali co chwile przysypiala! W domu szybka kaszka, kapiel 5 minutowa i jak juz sie oporzadzalysmy to Ala sobie kimnela. W rezultacie spi bez smoka (!!!) i mam nadzieje ze nie bede musiala jej go wkladac juz. Powoli staramy sie odzwyczajac.

Oby sie Twoje prognozy Justynka na jutro nie sprawdzily i zeby bylo juz tak pieknie!

moj maly dopiero niedawno usnal jest u nas strasznie goraco 27stopni okna lekko uchylone nie moge zbic temp, maly goracy mial wypieki, goraczki nie bo 37. teraz ogladam na dobre i na zle. ciotka Ingrid wiem ze jestes skrobnij conieco.
mialam dzis wywiad z gosciem z uniwersytetu(do pracy magisterskiej) fajnie bylo

reklama
Hej laski :)
Z gorącem przez ostatnie pare dni to faktycznie przetegowane ja przed spaniem zrobiłam mały przciąg i temp spadła do 23 stopni mała w samych śpiochach spała i pod lekkim kocykiem
Justyna - to kiedy się umówimy :confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Anuszy planuje sie wybrać ale myśle że do piątku nie da rady niby mąż ma teraz wolne
A tak pozatym to mała jest nieznośna tylko u mnie by siedziała no i zaczeliśmy treningi odkładania i spania samemu w łużeczku na razie dobrze idzie chociaż musze przy niej siedzieć ale to na razie
Pozdrowionka

Do góry