Czesc mamusie obecne i przyszle :-)
Nie wiem jak u was ale u mnie dzis prawie od popoludnia gadu-gadu kompletnie szwankuje i mnie zaczyna juz powoli denerwowac, bo mam kilka waznych spraw do obgadania z niektórymi, a tu nie ma jak .....
Poza tym jak dzis rano wstalam i zobaczylam ta okropna pogode, to sie zalamalam, bo dzis nie bylo zmiluj - musialam tak czy inacze wyjsc po zakupy, no i na cytologie i inne badania ale na cale szczescie mialam wizyte na 14, wiec zdazylo sie zrobic ladnie i zadowolona wrócilam do domu, a na smear test nie bylo az tak zle - teraz czekam na wyniki - przyjda poczta za 2-3 tygodnie - oby wszystko bylo dobrze
............
Justyna - wspólczuje utraty pracy mezowi, bo u mojego ostatnio z dnia na dzien polecialy juz trzy osoby - byli to nawet niezli pracownicy ale powód to konczacy sie kontrakt i tyle...... my sie niby nie mamy co martwic, bo kontrakt na stale ale róznie to bywa i trzeba byc jednak czasem przygotowanym na wszystko ale jesli piszesz, ze aplikacja o prace juz jest lub bedzie zlozona gdzies, to trzymam kciuki - bedzie ok - wszystko sie ulozy .....
Stefanka - super, ze juz niedlugo jedziecie do PL - zastanawiam sie tylko jak Ty w samochodzie tyle godzin wytrzymasz z dziecmi, no i jak one wytrzymaja taka podróz ale to nie niemowlaki, wiec powinno byc ok :-)) A co do cennika, to nie bede was zanudzac - powiem tylko tyle, ze ceny mam konkurencyjne, a niektóre zabiegi takie, ze nikt tu napewno czegos takiego nie robi np. makijaz fantazyjny dla dzieci - na rózne okazje lub masaz pleców i termoterapia kamieniami bazaltowymi i z góry juz mówie, ze oferta dotyczy TYLKO PAN
;-):-), a o reszte prosze smialo pytac - odpowiem na kazde pytanko, jesli któras z was bedzie zainteresowana jakims zabiegiem dla siebie .... zreszta moje ogloszenia beda wisialy w kilku miejscach, wiec ZAPRASZAM !!!
Cocollino - super, ze sie rozkrecasz w pracy, a z drugiej strony szkoda, ze bedziesz przez jakis czas pracowala w miejscu, w którym jest ciezko ale ja wierze, ze twarda z Ciebie babka i wiele juz na tym lotnisku zapewne przeszlas, wiec dasz rade - glowa do góry !
Ingrid - ja Ciebie nie poznalam jeszcze osobiscie ale tez szczerze mówiac przezywam na swój sposób przyszle narodziny Twojej dzidzi :-)))
Anuszy - fajnie, ze spotkanko sie szykuje tym razem u Ciebie - napewno bedzie glosno i wesolo .....
Tuunia - napisz potem, czy to barrrdzo wazne spotkanie poszlo Ci pomyslnie ??
Ewa - dziewczyny maja racje - wsiadaj w samochód i przybywaj na spotkanka z nami - zobaczysz jak jest fajnie - jak jest autko, to jest zupelnie inaczej i latwiej w tym kraju - ja niestety wszedzie na piechotke, bo autobusem ani razu jeszcze nie jechalam od narodzin Julii - ale to dlatego, ze ja lubie chodzic i spacerowac - jesli znam cel oczywiscie i wiem, dokad zmierzam :-))))
Mirandzia - co u Ciebie - jak zyjesz, jak brzusio ??
No dobra - ja juz ide kapu, kapu..... napisze jutro do was jeszcze, bo jutro pewnie sie dopiero po poludniu gdzies wybiore ale to oczywiscie zalezy od pogody ......
:-) Pozdrawiam was - papapapap