reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
Hej dziewczyny!
Stefanka jak tam Twoje pranie? Ja od wczoraj suszę na ogródku:baffled:. Dzis już dwa razy było kompletnie mokre. Zaraz ide posciągać zanim mnie kolejny deszcz zaskoczy.
Anuszy podaj mi Twój adres. Sprawdzę sobie w necie drogę i jak mi obiecasz, że ode mnie to nie będzie pod górę, to sie przyczłapie. Aaaa, no i zamów jeszcze pogodę na jutro :-)
Cocolino dzięki za pieluchy. Poczekają na Hanię bo Helenka juz wreszcie wyrosła z "trójek".
A u nas po wizycie kawusiowej cioci Justyny i Wujka Arka z Nico, Helena odpadła na ponad 3 godziny:szok::szok::szok:

Hej:)
Stefanka2 - dzięki
Było jako tako prawie wszyscy znajomi odeszli nie jest top wymażona praca i dowiedziałam się że będę robić w biurze czasami więc chyba 2 z tych 3 dni nie uśmiecha mi się to bo wiem że to przej.... praca a jak nie dadzą awansu biecanego chyba bede sukać czego inego
I jak zwykl enie byliśmy na spacerku za poźno wróciłam a pogoda była niczego sobie.
Pozdrowionka

Czesc mamusie obecne i przyszle :-)

Nie wiem jak u was ale u mnie dzis prawie od popoludnia gadu-gadu kompletnie szwankuje i mnie zaczyna juz powoli denerwowac, bo mam kilka waznych spraw do obgadania z niektórymi, a tu nie ma jak ..... :wściekła/y:
Poza tym jak dzis rano wstalam i zobaczylam ta okropna pogode, to sie zalamalam, bo dzis nie bylo zmiluj - musialam tak czy inacze wyjsc po zakupy, no i na cytologie i inne badania ale na cale szczescie mialam wizyte na 14, wiec zdazylo sie zrobic ladnie i zadowolona wrócilam do domu, a na smear test nie bylo az tak zle - teraz czekam na wyniki - przyjda poczta za 2-3 tygodnie - oby wszystko bylo dobrze :baffled::confused::zawstydzona/y:............
Justyna - wspólczuje utraty pracy mezowi, bo u mojego ostatnio z dnia na dzien polecialy juz trzy osoby - byli to nawet niezli pracownicy ale powód to konczacy sie kontrakt i tyle...... my sie niby nie mamy co martwic, bo kontrakt na stale ale róznie to bywa i trzeba byc jednak czasem przygotowanym na wszystko ale jesli piszesz, ze aplikacja o prace juz jest lub bedzie zlozona gdzies, to trzymam kciuki - bedzie ok - wszystko sie ulozy ..... :tak:
Stefanka - super, ze juz niedlugo jedziecie do PL - zastanawiam sie tylko jak Ty w samochodzie tyle godzin wytrzymasz z dziecmi, no i jak one wytrzymaja taka podróz ale to nie niemowlaki, wiec powinno byc ok :-)) A co do cennika, to nie bede was zanudzac - powiem tylko tyle, ze ceny mam konkurencyjne, a niektóre zabiegi takie, ze nikt tu napewno czegos takiego nie robi np. makijaz fantazyjny dla dzieci - na rózne okazje lub masaz pleców i termoterapia kamieniami bazaltowymi i z góry juz mówie, ze oferta dotyczy TYLKO PAN :tak:;-):-), a o reszte prosze smialo pytac - odpowiem na kazde pytanko, jesli któras z was bedzie zainteresowana jakims zabiegiem dla siebie .... zreszta moje ogloszenia beda wisialy w kilku miejscach, wiec ZAPRASZAM !!! :tak::-D
Cocollino - super, ze sie rozkrecasz w pracy, a z drugiej strony szkoda, ze bedziesz przez jakis czas pracowala w miejscu, w którym jest ciezko ale ja wierze, ze twarda z Ciebie babka i wiele juz na tym lotnisku zapewne przeszlas, wiec dasz rade - glowa do góry ! :happy2::nerd:
Ingrid - ja Ciebie nie poznalam jeszcze osobiscie ale tez szczerze mówiac przezywam na swój sposób przyszle narodziny Twojej dzidzi :-)))
Anuszy - fajnie, ze spotkanko sie szykuje tym razem u Ciebie - napewno bedzie glosno i wesolo .....:-D:tak:
Tuunia - napisz potem, czy to barrrdzo wazne spotkanie poszlo Ci pomyslnie ??
Ewa - dziewczyny maja racje - wsiadaj w samochód i przybywaj na spotkanka z nami - zobaczysz jak jest fajnie - jak jest autko, to jest zupelnie inaczej i latwiej w tym kraju - ja niestety wszedzie na piechotke, bo autobusem ani razu jeszcze nie jechalam od narodzin Julii - ale to dlatego, ze ja lubie chodzic i spacerowac - jesli znam cel oczywiscie i wiem, dokad zmierzam :-))))
Mirandzia - co u Ciebie - jak zyjesz, jak brzusio ??
No dobra - ja juz ide kapu, kapu..... napisze jutro do was jeszcze, bo jutro pewnie sie dopiero po poludniu gdzies wybiore ale to oczywiscie zalezy od pogody ...... :baffled::angry::szok: :-) Pozdrawiam was - papapapap

czesc dziewczynki ale cisza co u was u nas bez zmian Arek ciagle szuka pracy.
dzis bylismy na spacerku byla u nas Cocolino,
jak tam Stefanka ty juz pewnie w drodze albo zaraz wyjazd.
Ewa a ty jak masz juz autko to zapraszam jest dlugi weekend wpadaj z dzicmi i mezem, poznamy sie pogadamy.
moj maly juz spi, kurcze jeszcze troche i czerwiec i jade, mam nadzieje ze wszystko do tej pory z Arkiem sie wyjasni bo nie chcilabym zostawiac go samego z tym wszystkim

Hej dziewczyny!
No u mnie też już cisza na pięterku. Wyjątkowo ładnie nam dzisiaj poszło- ani razu nie musiałam do Heli wchodzić. Buziaczek, pa pa i tyle. Zasnęła jak suseł.
Stefanka gdziekolwiek jestes- SZEROKIEJ DROGI!!!
Ewa jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za bramki. Jeszcze Ci nie mogę powiedzieć jak sie spisują bo montaż będzie dopiero jak Kuba będzie miał wolne (wtorek/sroda). Ale juz sie cieszę na mysl, że skonczy sie mój stres, że Helena opatentuje otwieranie drzwi z sypialni. Te nasze drzwi otwierają sie na lekkie pchnięcie, bezklamkowo a że ta mała spryciula coraz bardziej nas zadziwia swoją przebiegłoscią, zrobiło sie nerwowo. Bramki stały sie pilne!!! Poza tym bardzo było miło Was poznać. Oboje z mężem jestescie przesympatyczni i liczę na to, że sie niebawem spotkamy.
Justynka jak mnie tu widzisz to możesz już dzwonić, bo jestem na luzie z herbatką w dłoni :-)
pa

Ingrid, sa jakies wiesci na Haniowym froncie?

:szok: Brzmi jakbym prowadziła regularną wojnę z własnym dzieckiem. A to nic takiego. Wprawdzie jestem podkopywana, podsłuchiwana i z lekka terroryzowana przez tego małego lokatora ale ja sie nie rewanżuje!!! No, może ją tylko trochę podsłuhuje:sorry2:
*(celowy błąd gramatyczny, w przeciwnym razie "cenzura" wycina mi fragment słowa)

A dziękuję Anuszy- u nas wszystko dobrze. Ciągle jeszcze człapiemy w dwupaku.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry