reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

Ewa ty nie zazdrosc tylko odbieraj autko i wpadaj do nas na spotkanka.

DZIEWCZYNY JAKBYSCIE WIEDZILAY COS O PRACY DAL FACETOW DAJCIE ZNAC,moj maz od dzis bezrobotny:) ach nawet nie chce sie nic wiecej pisac, pozdrawiam

reklama
Hej dziewczynki!
Na wstępie sprawa najważniejsza- Justynka mówiłam już to przez telefon i powtarzam jeszcze raz- będzie dobrze! Nie ma sytuacji bez wyjscia a czasem takie trudne chwile pojawiają sie w życiu tylko po to, by nam pokazać nowe możliwosci. Głowa do góry! Arek to prawdziwy pracus na pewno szybko cos znajdzie.

Cieszę sie mamusie, że Wam sie udało spotkanie u Tuni. Jakos mnie to nie dziwi- dobrze dobrane towarzystwo musi sie dobrze bawić!:-)
Ja tak jak mówiłam chętnie Was zobaczę u siebie, na wypady autobusami w swiat, narazie nie mam odwagi. Podchoduje trochę drugie dziecie i jesli Wam nie będzie przeszkadzał taki mały tłumek, to czemu nie?

Ewa
jak tam Twój synek, wszystko już wporządku z jego zdrowiem? Szkoda, że tak daleko mieszkasz, mogłybysmy Cie tu łatwiej sciągnąć. Ale tak jak Justyn pisze- rób samochód i ruszaj w naszą stronę:tak:

Jeszcze tylko 9 dni i przyjeżdża mama Kuby. Super. potem już mogę sobie isc rodzić. A narazie nogi zaciskam i trzymam mocno Hankę;-)

juz wypelnilam aplikacje jutro koupela zaniesie moze sie uda, moj maly dopiero padl ale byl tak zmeczony ze chwila i usnal.
juz nie moge sie doczekac tej Hani

Justynko, strasznie mi przykro slyszec takie niemile wiesci, ale tak jak dziewczynki pisza- bedzie dobrze, Arek jest pracowity i zmyslny, wiec na pewno szybko cos znajdzie! a tak na marginesie, jak to wlasciwie sie stalo, ze tak z dnia na dzien stracil prace? troche mnie to dziwi ;?
Co do jutra, to z malym pomoze mi kumpela, pojedzie tam za mna i bedzie czekala z Szymonkiem ;) wiec kamien z serca ;)
Dziewczynki, to co robimy z piatkiem? bo wiecie, jak juz przyjedzie tesciowa to raczej bede juz uziemiona, bo z nia przeciez nie bede latac na spotkania ;DDD
Aha, czy ktos wie gdzie moge kupic ladny obrus? (a nie te badziewne podkladki na stol , bo we wszystkich sklepach tylko one, a obrusikow brak!) ;//
Wiola, szerokiej drogi i baw sie dobrze! i tak jak Ci mowilam- wroc jako Murzynka! ;DDD
Aniu, Aniu, Aniu, Justys, Motylek buziaczki ;) dla mamus i mamus to be, ktorych jeszcze osobiscie nie znam pozdrowionka, no i apel- bo tak niektore z Was pisza, ze chetnie by sie spotkaly, ze zazdroszcza nam spotkan, ze chcialyby... dziewczyny nic prostszego tylko sie zmobilizowac!!! my jestesmy otwarte na nowe osoby, naprawde i chetnie sie z Wami spotkamy tylko musicie chciec i zapytac ktorejs z nas gdzie tym razem spotkanko i sie pojawic! my tez sie kiedys nie znalysmy i zawsze musi byc ten pierwszy raz! a ja np przewaznie autobusem dojezdzam (czasem dwoma, bo inaczej nie mam jak i daje rade, wiec i Wy tez dacie)

Hej laski :)
Pogoda jak zwykle bleeee
Jade dzisiaj do pracy na trening przed zaczęciem pracy i żeby mi się tylko tak chciało jak mi się nie chce :-D:-D:-D:-D:-D
Anuszy - masz priva
Justyna - ja to sie powtarzac nie będę a co miałam powiedzieć już powiedziałam dacie rade a jakby co to mam mały pokoik dla ciebie i Nikosia:tak::tak::tak::tak:
Nic lece się przygotować

reklama
Do góry