Hej,,, no jasne dziewczyny, ze nie jestem zla i sie nie gniewam, ze zadna z was nie dala rady dzis wpasc do mnie na kawke, rozumiem to
, chociaz naprawde szkoda, bo potem nie mam pojecia, czy bede miala czas na cokolwiek, jak powiesze ogloszenia itp. ... no ale mam nadzieje, ze cos sie potem wykombinuje
:-) Ja wczoraj mialam super dzionek i jestem tak pelna energii po nim, ze dzis nie spie juz od 5 rano, bo mi sie jakos nie chcialo
- bylam od 9 rano wczoraj z kolezanka na zakupach z naszymi dziewczynkami i podczas, gdy one w wózkach smacznie spaly - my szalalysmy w przebieralni i w naszym ulubionym sklepie New Look spedzilysmy az 2,5 godziny !!
ale warto bylo, bo akurat tak trafilam, ze sukienka, która od jakiegos czasu mi sie podobala - byla akurat w promocji - i to jakiej promocji - z 30 funtów na 7, wiec sie nawet nie zastanawialam , no i buty tez mam upatrzone do niej ale baardzo wysokie i nie na takie wyjscie na spacer z wózkiem, tylko na impreze :-) Poza tym tak sie wyglupialysmy w fitting roomie, ze w pewnym momencie zaczelysmy sie zastanawiac, czy przypadkiem kamer nie ma
ale to szczegól
- czasami trzeba odreagowac i sie wyluzowac ..... po zakupach kolezanka przyszla do mnie na kawke , zjadlysmy tez obiadek, nakarmilysmy dzieci, a potem wrócil mój Krzysiu i tak do 18 sobie dyskutowalismy we troje, a dziewczynki szalaly na podlodze z zabawkami - bylo baardzo milo
Dzis natomiast siedze w domciu i jak zwykle sprzatam, gotuje, piore i dalej urzadzam mój gabinecik, bo pierwsza klientka w sobote :-) POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE SERDECZNIE !!!!