reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

Tunia wszystko okaze sie o 11, bo moj trolik dzis dluzej pospal to ok 10 padnie a on rzadko spi tylko 1godz, zawsze mi poprzestawia jak trzeba gdzies jechac. mam nadzieje ze jednka zabiore sie z Cocolino.
a ja wczoraj zostawilam mojego lobuza jak spal z kolezanka (widzila ja tylko kilka razy) i nim wrocilam sie obudzil, zachodze patrze a on lezy sobie w lozku z ciocia i gaworzy, ponoc jak otworzyl oczy mila chwile zawachania ale zaraz sie rozbawil, cyganskie dzicko mi rosnie:) zobaczymy jak bedzie wiekszy

co do Szymka faktycznie masz patowa sytuacje, moze jakos uda sie ja rozwiazac

lece bo musz zadzownic do tax working creditu

reklama
hello!
My juz po wszystkim, uff.. Spotkanie bardzo mile, szczepienie mniej. Teraz Ala wsuwa drugi obiad, tzn wyjada z mojego talerza!

Zaraz idziemy znow na spacer, a jako ze mamy bilet to sie chyba do miasta wybierzemy

Milego pop6ludn4a

hej, my rowniez dziekujemy za spotkanko- bylo nam milo poznac Anie i widziec Justynke i druga Anie (jak zwykle!). przepraszam, ze nie odpisalam na sms'ki, ale nie mialam jak, wiec odpisuje tutaj ;) maly mi usnal, a raczej padl po obiadku, zdazylam sie z mezem poklocic przez tel i w ogole mam humor do bani!
Motylek, sorki, nie obraz sie, ale my tez jutro odpadamy, bo nie dam rady jutro dojechac (do Ciebie to jednak duuuuzy kawalek i cala wyprawa sie na to szykuje, a jutro zwyczajnie nie mam ani sil ani za bardzo jak sie wybrac). Tak wiec musimy to przelozyc na kiedy indziej ;/ mam nadzieje, ze sie nie pogniewasz.

Alez wyprawe sobie zrobilysmy! Az do Tesco tego duzego. Tam tez jest duzo roznych promocji jak cos na rzeczy dzieciece. I zaszlysmy jeszcze pozniej do chrzestnej Ali na kawke szybka, takze dziecko zasnelo w autobusie i w domu tylko na spiaco butle i przebiorka w pizame i bez kapieli spac poszlo, ach raz mozna dzien brudasa zrobic! Hihi

Jest tu ktos??

reklama
hej
Spotkanko było fajne tylko jak zwykle krótkie z powodu dzieci
Ledwo co zdążyłam Emilke usadowić w foteliku już spała mały Justyny tez komarka przed samym domem złapał
Kurde mam nadzieje że pogoda się jakoś zmieni bo jak z mała do okna podchodze to się nadziwić nie może już by poszła na spacerek a tu do piątku deszcze masakra w niedziele przewiduja trochu słonka i znowu się kisimy w domu :-:)-:)-(

Do góry