reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

Wiola, to moze i na moj profil na nk wchodzilas, bo tez jakis facet ogladal ostatnio :-D
Motylek- u nas nic ciekawego- dziad z ebaya nie chce mi przyslac telefonu i od miesiaca walcze z popsutym :wściekła/y:, poza tym chyba jakies fatum,bo i w pracy problemy-wstrzymali mi chorobowe "za kare" pi....... ne zlodzieje! jak tyralam to dobra bylam, ale jak zdrowie sie popsulo to maja mnie w .... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a poza tym nic nowego. pozdrowionka dla wszystkich forumowiczek

reklama
Hej laski :)
Miranda - co do wózka to żeby był lekki jak się go złoży bo czasami trzeba no i taki 4 częściowy że ma gondole siedzonko do samochodu no i poźniej spacerówka
ciężki - Buy Graco Quattro Tour Deluxe Air. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
lżejszy - Buy Obaby Epic Travel System with Accessories. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
i cos jeszcze - Buy Jeep Shopper 6 Travel System and Accessories. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
A tak poza tym to pogoda fatalna nudy jak nic no ide sie nudzić przed TV
Dzięki cocolino, ten jeep mi się podoba o graco słyszałam niepochlebne opinie. A szukałam czegoś z dużymi pompowanymi kółkami bo Skipton na wszędzie kostkę brukową...A ty jaki masz wózek?
Podoba mi się Maxi cosi, ale cena za cały zestaw wychodzi ok 600, więc lekka przesada.Pozatym chcę kupić dopiero jak się dziecko urodzi, więc wolałabym mieć już pewniaka.

po stokroć sie zgadzam ze Stefanką, Miranda- ja mam takiego wózkowego potwora z wielkimi pompowanymi kołami. Jest super do parku i na lesnych wertepach, Hela też ma bardzo komfortowo bo szeroki skurczybyk jest. Ale wyprawa z nim do sklepu mniejszego niż Somerfield, ładowanie sie do autobusu czy składanie do bagażnika, jest godne najbardziej wyszukanych przekleństw.
Stefanka, rozjasniłas moje niepokoje w sprawie pewnego nieznanego mi Wojciecha na nk;-). Czemu nie masz swojego profilu?- mogłybysmy to ciche podpatrywanie przerobić w znajomosc całkiem oficjalną:tak::-). Sprawa nr2- nierozumiem co mówisz: skleroza, starosc nie radosc....jestes moja droga w kwiecie najpiękniejszego wieku. Wiem co mówię! Wiem to po sobie:happy2:
Motylek, dzieki za miłe słówka o zdjęciach Heleny. Czemu waszych tu nie ma? Nie martw sie o Swoją Julkę- pewnie lada moment ruszy. Może aktualnie jest zajęta jakims innym etapem rozwojowym, może rozwija bardziej swój intelekt i zapomniała trochę o chodzeniu. Bedzie dobrze, a potem zapragniesz żeby usiadła choć na chwilkę. Wiem co mówię! Wiem to po Helence....

A tapeta póki co nadal przylega do sciany. Jak nie odpadnie do jutra, to chyba sie udało:-D

i jeszcze trochę Helenki bo strasznie lubię sie nią chwalić i wcale nie mam zamiaru kiedykolwiek tego zmieniać :sorry2::happy2::tak:

Załączniki

• IMG_2552.jpg
    IMG_2552.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 27
  • IMG_2565.jpg
    IMG_2565.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 26
  • IMG_2476.jpg
    IMG_2476.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 25
  • IMG_2498.jpg
    IMG_2498.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 25
  • IMG_2518.jpg
    IMG_2518.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 25
  • IMG_2492.jpg
    IMG_2492.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 24
no ja nie mam takich niemiłych doswiadczeń na nk. Choć muszę przyznać, że jak mnie ktos wnerwił wystarczająco poważnie to przyciskałam "czerwony minus" i ta osoba znikała z grona moich znajomych bezpowrotnie. Przyznam, że dwa razy tak zrobiłam. Ci co pozostali są w porządku i lansują sie na odpowiednim , umiarkowanym poziomie zupełnie mi nie przeszkadzającym, lub nie lansują sie wcale, co sie im bardzo chwali.
A Ci co próbują wybiegać przed szereg, no to cóż....zawsze jest sie z czego posmiać, pokpić, soczyscie skomentować.

Ja również mam nadzieję, że uda nam sie spotkać jeszcze przed Hanką, bo potem zapewne będę trochę wyrwana z towarzystwa.

dziewczyny dzis znowu chyba zimno bo widze ze wiatr silny,no nic zobaczymy
Wiola bardzo nam milo ze tak milo ci na bb mi rowniez, i na skejpie przy kawce tez:)

reklama
Do góry