Cześc kobitki :-)
Ale mnie tu dawno nie było - zaległości mimo to nie mam, bo czytam na bieżąco wszystko
Ingrid - fajnie, że już jesteś, mam nadzieję, że tapetowanie Ci wyjdzie, a raczej asystowanie przy nim i zdjęcia piękne wrzuciłaś na forum
- masz śliczną córeczkę, a druga będzie napewno równie piękna
Justyna - i jak wyruszyłaś wreszcie na te zakupy ? Udały się kupiłaś coś ciekawego ?
Stefanka - to dobrze, że mały już nie ma gorączki, bo czasami nawet nie wiadomo, skąd się to wszystko bierze u dzieci - pewnie z powietrza
Miranda - a Ty jak się czujesz ? Mam nadzieję, że wszystko dobrze u Ciebie i poród tuż, tuż ??
Cocollino - Ty chyba zapracowana jesteś, bo zaglądasz też trochę rzadziej, niż zwykle ?
Tuunia - co u Ciebie ciekawego ?
Gdzie reszta mamuś i przyszłych mamusiek ? Przecież majówka się już skończyła - chyba, że ktoś ją sobie przedłużył ale przy takiej pogodzie - szczerze wątpię
A u mnie co..... - u mnie wszystko dobrze, dziś była u mnie koleżanka ze swoją córeczką na kawce i dziewczynki nieźle dokazywały - nawet pogadac nie mogłyśmy , więc czuję duży niedosyt związany z tym, że nie wszystkie tematy zostały przez nas omówione
:-
wściekła/y: A poza tym pod koniec maja zaczynam ruszac z kopyta z moim interesem - w końcu, bo już miałam to w kwietniu zrobic ale muszę czekac na paczkę z Polski z kosmetykami , a przyjedzie dopiero 16 maja ale już bliżej niż dalej ...... :-)
Już się nie mogę doczekac i mam nadzieję, że ktoś zadzwoni do mnie, jak zrobię ogłoszenie i rozniosę ulotki tu i tam .........
Zobaczymy - w każdym razie jak nie spróbuję, to się nie dowiem :-))
Jutro idę z małą do baby clinic jak będzie ładna pogoda, bo moja mama mnie chyba zamęczy z tym, że Julia jeszcze nie chodzi
- muszę to sprawdzic dla świętego spokoju ....... bo już słuchac nie mogę - bla bla blaaaaaaa ........
Postaram się jutro odezwac jeszcze - pozdrawiam was serdecznie i życzę miłego wieczoru .