reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

reklama
ha ha ha!!!!
Też sie usmiałam z tego Twojego urwisa Stefanka.
Dzieci to maja przebojowe pomysły. Nawet nie mozna sie na nie porządnie wkurzyć, bo zaraz czyms rozbroją mamine nerwy. Fajnego masz synka :-)

Ale pogodę to mamy wreszcie ładną, nie? Musimy chyba niebawem kupic jakis parasol ogrodowy, bo jak próbowałam pić kawkę to normalnie mi było za gorąco w słoncu.

ja potrzebuje parasolki tylko moj wozek kwadratowy i pewnie nie bedzie pasowac, chetnie bym odkupila jesli bedzie pasowac

a bramki wiem ze potrzebuje Ingrid tylko zeby byla rozporowa nie na wkrecanie i na 67cm
a moze na 77 jak przeczyta to pewnie da ci znac

Hej laski :)
Miranda - co do wózka to MI się wydaje że z pompowanymi kółkami może jest ładny ale nieporęczny i ciężki jeśli trzeba będzie złożyć gdzieś przenieść itp to uwież mi ciężko ci będzie ja posiadam coś w stylu tego Jeepa najpierw narzekałam a teraz jak zobaczyłam jak inne mamy męczyły się z większymi wózkami jestem zadowolona
Stefanka2 - miło mi że masz takie zdanie o koleżankach :tak::tak:
Motylek - dzięki za pamięć o mnie i rzeczywiście jakoś Emilka mało czasu mi zostawia na moje sprawy ostatnio znowu się ślini na potęge budzi się w nocy z płaczem albo nie chce spać myśle że to nic poważnego i to tylko nowe zęby chcą wyjść
Justyna - oj paskudo dawno się nie widziałyśmy Radek nawet zapytał czy nie tęśknie za tobą :-D:-D:-D:-D ale tak na poważnie to myśle że jutro jakoś na kawe pzypełzniem bo tato ma nocke po wolnym i bedzie pewnie spał cały dzień
A tak ogólnie to dzień pogodowo niefajny ale byliśmy w White Rose potem w Crown Point a potem na obiad w KFC więc dzień jak najbardziej produktywny mała tak się zmęczyła że padał po 7 co rzadko się teraz zdaża
POzdrowionka wszystkim :)

hejka :-)
a ja sie chcialam pochwalic, ze UWAGA wreszcie mam nowy telefon!!!!!
zasypywalam kolesia wiadomosciami i sie chyba przestraszyl i wreszcie raczyl wczoraj wyslac, matol jeden! zaplacilam mu dokladnie 11 kwietnia a ten 6 maja wyslal- spoko... zobaczy jaki mu koment wystawie :tak::happy2::-D
Ingrid- Helenka jest przesliczna!!! taka kochana slodziutka perelka :tak:, pewnie mala ksiezniczka tez bedzie sliczniutka, juz sie nie mozemy doczekac! no i koniecznie musimy sie poznac zanim sie rozpakujesz, bo potem to faktycznie zycie towarzyskie Ci troche odpadnie.
Wiola, szkoda z tymi barierkami, ze sie nie udalo :sorry2::no: a tak sie juz ucieszylam...
Miranda- popieram w 100 % to, co pisza dziewczyny! ja mialam wozek- taka wielka krowe za przeproszeniem, z pompowanymi kolami. moj maz mowil na to wozek inwalidzki, bo wazyl 17kg i umieralam prowadzac go! byl straszny!!! w ogole nie mialam sily go pchac na pusto, tzn z samym dzieckiem, a jak do tego doszly jakies manele typu torba czy zakupy to byla porazka! w dodatku nie mial skretnych kol, wiec w ogole sie manewrowac nie dalo. jesli moge Ci poradzic, to kupuj wozek tylko ze skretnymi kolkami, bo super sie prowadzi i zobaczysz w przyszlosci jaka to wygoda! poza tym bierz jak najlzejszy, a poza tym to juz co Ci sie tylko podoba wizualnie i cenowo. aha, i zwroc uwage, zeby rozkladal sie na plasko, bo to bardzo wazne i zdrowe dla malenstwa. no i chyba najbardziej oplaca sie kupic travel system, bo masz 3 w 1 i w sumie zaoszczedzasz na foteliku samochodowym ( wszystko osobno jest o wiele drozsze). duzy kosz na zakupy tez sie przydaje, a dla mnie osobiscie duzym atutem jest zebym mogla widziec dziecko, czyli opcja parent facing czy jakos tak (ale to juz dotyczy spacerowki). zycze powodzenia w zakupie wymarzonej karety! :-D
Justys, dzieki za kawke i sorry za Szymona :baffled:
Cocolino, a my kiedy sie widzimy?????
Motylek, to co zapraszasz tym razem do siebie?
i pozdrowionka dla pozostalych mamus, szczegolnie tych nierozpakowanych i nowych ;)

reklama
Cześć dziewczyny.
Stefanka ale masz wesoło. Mój rozrabiaka w podobnym wieku bo ma 2 lata i 4 miesiące i też broi. Ostatnio wchodzę do pokoju a on przyniósł sobie proszek do prania i porozsypywał a jeszcze dodatkowo twierdził że go zjadł. Myślałam że wyjdę z siebie bo musieliśmy gnać po starszego syna do szkoły a bałam się że faktycznie mógł coś z tego proszku skonsumować. Na szczęście na strachu się skończyło.
A z pozytywnych wieści to córa napisała test z przyrody najlepiej w klasie tyle że tłumaczka tłumaczyła jej pytania. Mam nadzieję że sukces zmobilizuje ją nieco i w końcu zacznie więcej mówić po angielsku. Miłego weekendu wszystkim.

Do góry