hejka :-)
a ja sie chcialam pochwalic, ze UWAGA wreszcie mam nowy telefon!!!!!
zasypywalam kolesia wiadomosciami i sie chyba przestraszyl i wreszcie raczyl wczoraj wyslac, matol jeden! zaplacilam mu dokladnie 11 kwietnia a ten 6 maja wyslal- spoko... zobaczy jaki mu koment wystawie
Ingrid- Helenka jest przesliczna!!! taka kochana slodziutka perelka
, pewnie mala ksiezniczka tez bedzie sliczniutka, juz sie nie mozemy doczekac! no i koniecznie musimy sie poznac zanim sie rozpakujesz, bo potem to faktycznie zycie towarzyskie Ci troche odpadnie.
Wiola, szkoda z tymi barierkami, ze sie nie udalo
a tak sie juz ucieszylam...
Miranda- popieram w 100 % to, co pisza dziewczyny! ja mialam wozek- taka wielka krowe za przeproszeniem, z pompowanymi kolami. moj maz mowil na to wozek inwalidzki, bo wazyl 17kg i umieralam prowadzac go! byl straszny!!! w ogole nie mialam sily go pchac na pusto, tzn z samym dzieckiem, a jak do tego doszly jakies manele typu torba czy zakupy to byla porazka! w dodatku nie mial skretnych kol, wiec w ogole sie manewrowac nie dalo. jesli moge Ci poradzic, to kupuj wozek tylko ze skretnymi kolkami, bo super sie prowadzi i zobaczysz w przyszlosci jaka to wygoda! poza tym bierz jak najlzejszy, a poza tym to juz co Ci sie tylko podoba wizualnie i cenowo. aha, i zwroc uwage, zeby rozkladal sie na plasko, bo to bardzo wazne i zdrowe dla malenstwa. no i chyba najbardziej oplaca sie kupic travel system, bo masz 3 w 1 i w sumie zaoszczedzasz na foteliku samochodowym ( wszystko osobno jest o wiele drozsze). duzy kosz na zakupy tez sie przydaje, a dla mnie osobiscie duzym atutem jest zebym mogla widziec dziecko, czyli opcja parent facing czy jakos tak (ale to juz dotyczy spacerowki). zycze powodzenia w zakupie wymarzonej karety!
Justys, dzieki za kawke i sorry za Szymona
Cocolino, a my kiedy sie widzimy?????
Motylek, to co zapraszasz tym razem do siebie?
i pozdrowionka dla pozostalych mamus, szczegolnie tych nierozpakowanych i nowych