reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

reklama
to Ewa musilas miec stracha ze cos jednak zjadl, cikawe co bedzie robil moj jak dorosnie ,narazie raczkujac dostaje sie do rzeczy ktore sa mu zakazane ale oczywiscie najbardziej kreca.wiec pewwnie ziolko z niego wyrosnie niezle.
super ze corka swietnie zdala to napewno podniesie ja na duchu, przelamie strach.
to jak kiedy oswiedzasz Leeds i przy okazji nas?
zapraszamy

a u nas dzis nudy miala wpasc Cocolino niestety cos jej wypadlo.:-( i wlasnie opoznilo mi sie przez ciotke sprzatanie;-):-D mialam zabrac sie rano ale stwierdzilam ze nie bede rozgrzebywac bo ciotka wpada a ta poczwarka nie wpadla:no::-p, ciotka to spotkamy sie poniedzieli, i wiesz juz kiedy wracasz do pracy:confused:
Stefanka a wy kiedy wpadacie do mnie, nudy w domu samej, a powiem wam jak arek pracuje od poniedzilaku bo moze zmieni godzinki pracy od 8-16

reklama
oj, dziewczynki dzięki za rady, to już wiem że nie kupie z pompowanymi kółkami.
Ingrid ,ładne zdjęcia, twoja mała do schrupania.

Do góry