reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

Hej laski :)
Miranda - co do wózka to żeby był lekki jak się go złoży bo czasami trzeba no i taki 4 częściowy że ma gondole siedzonko do samochodu no i poźniej spacerówka
ciężki - Buy Graco Quattro Tour Deluxe Air. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
lżejszy - Buy Obaby Epic Travel System with Accessories. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
i cos jeszcze - Buy Jeep Shopper 6 Travel System and Accessories. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
A tak poza tym to pogoda fatalna nudy jak nic no ide sie nudzić przed TV

reklama
trafisz, tak jak mowilam do ronda na white rose center 3 zjazd caly czas prosto i na 7 swiatlach kolo sztucznego zbiornika wody w prawo i prosciutko na 2 swiatlach w lewo, mijamy 1 krzyzowki i juz:)))))

u to nieciekawie to niech wraca do zdrowia, pewnie to 3 dniowka
a co tak u was, mi maly robi dzis psikusa ze spaniem nie wiem jak teraz zasnie bo zasnal o 12 na 15 minut obudzil sie i nie chce spac, a chcialam jechac z arkiem i ciotka Ingrid na zakupy a tak chyba pojada sami, a chcialam doradzic sie Ingrid w kupnie bluzki:)

Hej dziewczynki!
stefanka moją jak złapała trzydniówka w Polsce to równe 3 dni miała prawie 39 stopni i zupełnie nic poza tym (no oprócz rozwolnienia które chyba zawsze towarzyszy wysokiej gorączce u dzieci). Zbijalismy temperaturę i Hela funkcjonowała całkiem normalnie. Mysłałam że to ząbki bo akurat szły i była trochę marudna ale po 3 dniach temperatura zniknęła jak ręką odjąć a pojawiła sie koszmarna wysypka na calutkim torsie. Całe szczęscie że nie swędziała i trwała tylko 2 dni. Wszystko jak książki podają .
Miejmy nadzieję że Twojemu synkowi nic takiego sie nie przytrafiło choć pocieszające jest to, że podobno choruje sie na to tylko raz w życiu. Pozdrowienia dla Małego!

reklama
Do góry