reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

Stefanka - wielkie dzięki za podpowiedź -- wiesz, że przechodziłam tam wiele razy ale nie zwracałam uwagi , bo dopiero teraz wpadłam na pomysł, że sobie taki fartuszek kupię .... :-D A rękawiczki jednorazowe też dziś dostałam -całkiem przypadkowo, bo byłam w aptece i tam były .... :tak:
A Wiesz co Wiola ? Pojadę z Tobą do Justyny :-D;-) Zaraz zrobię obiadek na jutro :happy:............. jak będziesz o tej porze wracała, to ok :tak: :-D Tylko nie wiem, czy nie będzie problemu, bo ja NIE MAM fotelika samochodowego, bo sprzedałam razem ze starym wózkiem :baffled::baffled::baffled: Podjechała byś pod mój dom jutro ? Jak się umówimy ?

reklama
hej laski :)
Długo mnie tu nie było ale za to coś do poczytania było:)
U mnie jak zwykle nudy ale czasu nie mam na nic to kawa u Justyny to spacerek dzisiaj tato miał wolne więc dzien pełen wrażeń dzidzia padła jak mucha
Motylek - jestem jestem tylko tak sie wolno zbieram dzięki za pozdrówka
Justyna - jutro to wielki ???????? jedziemy paszport odebrać więc nie mam pojęcia kiedy tato się wybierze ale myśle że przed południem nie ma szans więc szybko na expresową kawke może wpadne się zobaczy jutro :tak::tak::tak:
Tuuunia mam nadzieję że się w końcu zobaczymy i już wyzdrowiejecie tak na dobre bo to pora spacerków sie zaczyna :tak::tak::tak:
Stefanka2 - to mam nadzieje że się jutro spotkamy
To pozdrówka wszystkim ;-);-);-)

kurcze to musze mieszkanko wysprzatac:-D:tak: jak juz 2 to normalnie wstyd bedzie ze tak brudno:szok:
a tak wogole Motylek to ty jutro kolejny roczek skonczysz:tak::-D, jutro bedziemy zyczenia skladac.
najgorsze ze zapomnialam o wkladach do ekspresu :wściekła/y:ale jak cos to sie wczasie spacerku kupi.
Stefanka a jak juz bedziecie pusc strazlke na moj telefon to wam otworze bo maly morze spac a nasz domofon dudni.:crazy:

No to świetnie Stefanka - to ja będę czekac - pamiętasz adres ? Mam nadzieję, że tak, a jeśli nie, to w razie czego od rana będę na gg, więc się dogadamy :tak::-D
Justyna - Ty myślisz, że na Twoje błędy ktoś patrzy ? Ja tak szybko przeczytałam, że nawet nie zauważyłam :-D:sorry:
Cocollino - ja Ciebie również chętnie poznam ..... :tak:

Taaak , to praaawda - jutro będę o rok starsza - NIESTETY .... a potem już z górkiiii ..... :happy::sorry::happy:

No to do jutra dziewczyny - ale się cieszę - tak spontanicznie to wyszło, więc jestem pewna, że będzie fajnie ...... :-D POZDRAWIAM !!!

reklama
Do góry