reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
hej, dziewczynki, sorki, ale mimo najszczerszych checi ja raczej jutro nie dalacze do Was :-:)no: mam wizyte (na ktora miesiac czekalam) u lekarza na Seacroft a to caly swiat drogi ode mnie. wizyta jest o 11, wiec ni w 5 ni w 10 ;((( czyli jak ja bym dotarla do Justysi to Was juz by nie bylo, a tylko pewnie glodny i zmeczony po pracy Arek by sie denerwowal,ze przylazlam akurat jak on wrocil i chce sie porelaksowac w ciszy i spokoju ;-)
Takze u mnie jedynie piatek, moze wybierzemy sie w jakies fajne miejsce? znacie cos godnego polecenia? no chyba,ze jeszcze ktos procz Stefanki ma ogrodek i moglby nas pomiescic. my z Justynka niestety mamy flat'y :-(

TUNIA jesli masz ochote to wpadaj jutro bo Arek konczy pozno,zreszta polubil was wiec nie mial by tak czyt tak nic przeciwko.
no wlasnie bo u mnie tylko park , znacie cos ciekawego

Kurcze, Stefanka ... za późno przeczytałam Twoją wiadomośc na forum i już wystartowałam w tym czasie na spacerek, a szkoda, że się nie spotkałyśmy, bo akurat byłam w coopie i w charity :baffled::sorry: No trudno się mówi .... A jeśli chodzi o wizytę u Justyny, to ja BARDZO CHĘTNIE, tylko dlaczego jutro akurat ??? :szok::confused2::-( Ja jutroooo nie bardzo mogę - kurcze ....
:-):-):tak::-D < patrz - mój Suwaczek > :tak::-D:-):-):-)
Muszę pomyślec jeszcze, bo może przy okazji Justyna by się zgodziła iśc ze mną wreszcie do tej agencji, żebym się chociaż zarejestrowała .... i wtedy będę czekac tylko na telefon od nich ..... :happy:
A Ty Stefanka czym będziesz jechac do Justyny i o której- i do której ? Jak będę znała odpowiedzi na te pytanka, to może przemyślę sprawę z jutrem, bo trzeba się w końcu poznac, prawda ???? a poza tym chcę zobaczyc , jak wygląda Armley, bo może kiedyś będę tam mieszkac :-D Co Ty na to Justyna ??? Pozdrawiam was dziewczyny !!!

spoko MOTYLEK zapraszam wiem ze Stefanka ma byc miedzy 11-12 i ma odebrac pozniej synka po szkole, ale pewnie luknie tu jeszcze dzis to sama ci odpowie . ja zapraszam i jak Stefanka niebedzie miala nic przeciw to moge podejsc z toba do agencji, wiem ze bedza cie wypytywac o angielski i czy jestes gotowa pracowac o kazdej porze. bo innych popoludniuwek lub weekendow nie maja.

Ok Justyna - dzięki za zaproszenie na kawusie , tylko, że z tego, co wiem, to Stefanka odbiera synka po 15, więc nie jestem pewna, czy do tej pory będę miała czas ..... :sorry::sorry::sorry:...... no ale myślę cały czas nad tym .....
A co do tej agencji Justyna, to wiesz może gdzie mniej więcej wysyłają ludzi ? bo ja oczywiście z racji tego, że mam dziecko nie jestem dyspozycyjna na tyle, aby byc na każde zawołanie - niestety :sorry::baffled:..... i to pewnie będzie problem, co ? Bo mi najlepiej by pasowało właśnie na popołudnia w tygodniu i na weekendy .....echhh... :baffled::-( człowiek chce, a czasami nie ma jak ..... :sorry:
Pozdrawiam i życzę miłego dnia :-D:-)

reklama
Do góry