Cześc Dziewczęta !!! :-):-):-)
Właśnie teraz znalazłam chwilkę, żeby coś skrobnąc, zanim pójdę się kąpac .....
A więc jeśli chodzi o nowy wózeczek, to zakupiłam dla Julci - Petite Star Zia - 3 kołowy, czarny i już go przetestowałam w miejskich warunkach i jestem w 100 procentach z niego zadowolona, a i mała czuje się w nim bardzo komfortowo
Jeśli o Święta chodzi, to również składam wam serdeczne życzonka, a jutro życzę mokrego Dyngusa - dajcie czadu swoim facetom ....
:-)
!!!!! Narobiłam się jak wół w kuchni i wszystko zajęło mi dwa dni,kręgosłup mi w d..... wchodził i zasypiałam przy garach ale dałam radę i warto było, bo mój przyszły mąż docenia moją pracę
............... a teraz siedzimy i się zastanawiamy, kto to wszystko zje ale ja jestem spokojna, bo we wtorek przychodzą do nas goście, więc oni nam w razie czego pomogą ....
Nawet wam nie piszę, co zrobiłam, bo powiecie, że zwariowałam , skoro jest nas dwoje jedzących, bo wiadomo, że Julia nie zje tego wszystkiego, co przygotowałam .... ale to nic - jakoś damy radę
:-)
A teraz odbiegając od tematu - witam nową forumowiczkę - zaglądaj do nas częściej i napisz coś więcej o sobie, ok ??
No dobrze kobietki - nadrobiłam zaległości, a teraz idę się kąpac ..... DOBRANOC @!!!!!!