reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

witam mamusie!!:-D
ja tylko na chwilke chcialam wam zyczyc wesolych swita i smacznego jajca a jutro mokrego dyngusa :tak:
coprawda nie mieszkam juz w Leeds ale mam nadzieje ze nie bedziecie mialy nic przeciwko jesli bede tu zagladac ;-)
Buziaki dla was wszytskich!!
Ps witam nowa mame!!:-)

reklama
Cześc Dziewczęta !!! :-):-):-)

Właśnie teraz znalazłam chwilkę, żeby coś skrobnąc, zanim pójdę się kąpac ..... :happy::happy: A więc jeśli chodzi o nowy wózeczek, to zakupiłam dla Julci - Petite Star Zia - 3 kołowy, czarny i już go przetestowałam w miejskich warunkach i jestem w 100 procentach z niego zadowolona, a i mała czuje się w nim bardzo komfortowo :tak::-D Jeśli o Święta chodzi, to również składam wam serdeczne życzonka, a jutro życzę mokrego Dyngusa - dajcie czadu swoim facetom .... :wściekła/y::szok::-D:-):happy::-p:-p !!!!! Narobiłam się jak wół w kuchni i wszystko zajęło mi dwa dni,kręgosłup mi w d..... wchodził i zasypiałam przy garach ale dałam radę i warto było, bo mój przyszły mąż docenia moją pracę :happy::nerd: ............... a teraz siedzimy i się zastanawiamy, kto to wszystko zje ale ja jestem spokojna, bo we wtorek przychodzą do nas goście, więc oni nam w razie czego pomogą .... :happy::tak::-p:-D Nawet wam nie piszę, co zrobiłam, bo powiecie, że zwariowałam , skoro jest nas dwoje jedzących, bo wiadomo, że Julia nie zje tego wszystkiego, co przygotowałam .... ale to nic - jakoś damy radę :-D:-)
A teraz odbiegając od tematu - witam nową forumowiczkę - zaglądaj do nas częściej i napisz coś więcej o sobie, ok ?? :happy:
No dobrze kobietki - nadrobiłam zaległości, a teraz idę się kąpac ..... DOBRANOC @!!!!!!

Witam!!
ja chcialabym rowniez zyczyn wszystkim mamom, dzieciaczkom i ich tatusiom zdrowych wesolych swiat wilekanocnych, smacznego swieconego jajka, mnostwo radosci i spokoju!
pozdrawiam wszsystkie nowe mamy i te ktore tu juz dluzej pisza!!

czesc dziewczyny ten moj komp zaatakowaly wirusy, nie moge ich zlikwidowac

SYLWCIA pisz u nas koniecznie, a jak ci tam w nowym miejscu?

co u reszty, pozdrawiam dzis ma byc piekny dzien

ja tez obrzarta po swietah jadlam wszystko i nawet malemu specjalnie nic nie bylo.
caly czas wyswietla mi sie ostrzezenie ze atak wirusow na moj komp sie rzucil.

a co u reszty kiedy planujemy jakies wspolne spotkanko.

Tunia u was juz lepiej?

Dziekuje za mile powitanie:-)
sorki ze dopiero teraz odpisuje, ale swieta daly mi troche popalic, sobota kosciol i szalenstwa w kuchni, niedziela tradycyjnie sniadanko, kosciolek, spacerek, obiadek i goscie, poniedzialek niestety feralna wycieczka nad morze, bo glupi myslelismy ze skoro w Leeds tak pieknie to dawaj nad morze jak tylko do Scarborough dojechalismy to tam mgla 10stopni i ponuro, wiec takim to sposobem spedzilismy jakies 4h w aucie w dwie strony by sie nieco zawiesc, ale za to w drodze powrotnej podskoczylismy do Temple Newsam i sie nie zawiedlismy-pieknie, slonecznie a lody jakies pyszne :-)
juz Wam pisze co nie co o sobie...
A wiec jak pisalam wczesniej mamuska pelna geba stane sie w czerwcu a dokladniej termin mam na 15.06 :-) ohh a juz sie czuje jakbym na samym koncu byla, spodziewamy sie coreczki, ktora poki co bedzie sie nazywac Inez (mowie poki co, bo z mezulkiem ciezko sie pertraktuje...:-)). Rodzimy oczywiscie na miejscu tzn w Leeds w St Jame's Hospital ... mam nadzieje ze dobry wybor, bo coraz bardziej lekliwa jestem:-)a moze wy "starsze" kolezanki macie cos do powiedzenia o tej ze porodowce?Mieszkamy na Middletonie a w UK jestesmy juz ok 5 latek z czego przeslo ponad 4 w Leeds.A jesli chodzi o zycie codzienne to ja wyczekuje terminu pojscia na macierzynskie ( jeszcze mi 4,5 tyg pracy zostalo)bo coraz ciezej mi sie z wyrka wydostac by do pracy sie wybrac, a mezus dzien w dzien w pracy.

Ostatnia edycja:
reklama
czesc dziewczyny to jak jest ktoras chetna na ten tydzien na wypad do STEFANKI , bo jak bym chetnie sie wybrala
:tak::-)

Stefanka jak cos to zapraszam za tydzien do siebie, damy rade z malym lobuziakiem:tak::-D

Do góry