reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

witam mamusie!!:-D
ja tylko na chwilke chcialam wam zyczyc wesolych swita i smacznego jajca a jutro mokrego dyngusa :tak:
coprawda nie mieszkam juz w Leeds ale mam nadzieje ze nie bedziecie mialy nic przeciwko jesli bede tu zagladac ;-)
Buziaki dla was wszytskich!!
Ps witam nowa mame!!:-)

reklama
Cześc Dziewczęta !!! :-):-):-)

Właśnie teraz znalazłam chwilkę, żeby coś skrobnąc, zanim pójdę się kąpac ..... :happy::happy: A więc jeśli chodzi o nowy wózeczek, to zakupiłam dla Julci - Petite Star Zia - 3 kołowy, czarny i już go przetestowałam w miejskich warunkach i jestem w 100 procentach z niego zadowolona, a i mała czuje się w nim bardzo komfortowo :tak::-D Jeśli o Święta chodzi, to również składam wam serdeczne życzonka, a jutro życzę mokrego Dyngusa - dajcie czadu swoim facetom .... :wściekła/y::szok::-D:-):happy::-p:-p !!!!! Narobiłam się jak wół w kuchni i wszystko zajęło mi dwa dni,kręgosłup mi w d..... wchodził i zasypiałam przy garach ale dałam radę i warto było, bo mój przyszły mąż docenia moją pracę :happy::nerd: ............... a teraz siedzimy i się zastanawiamy, kto to wszystko zje ale ja jestem spokojna, bo we wtorek przychodzą do nas goście, więc oni nam w razie czego pomogą .... :happy::tak::-p:-D Nawet wam nie piszę, co zrobiłam, bo powiecie, że zwariowałam , skoro jest nas dwoje jedzących, bo wiadomo, że Julia nie zje tego wszystkiego, co przygotowałam .... ale to nic - jakoś damy radę :-D:-)
A teraz odbiegając od tematu - witam nową forumowiczkę - zaglądaj do nas częściej i napisz coś więcej o sobie, ok ?? :happy:
No dobrze kobietki - nadrobiłam zaległości, a teraz idę się kąpac ..... DOBRANOC @!!!!!!

Witam!!
ja chcialabym rowniez zyczyn wszystkim mamom, dzieciaczkom i ich tatusiom zdrowych wesolych swiat wilekanocnych, smacznego swieconego jajka, mnostwo radosci i spokoju!
pozdrawiam wszsystkie nowe mamy i te ktore tu juz dluzej pisza!!

czesc dziewczyny ten moj komp zaatakowaly wirusy, nie moge ich zlikwidowac

SYLWCIA pisz u nas koniecznie, a jak ci tam w nowym miejscu?

co u reszty, pozdrawiam dzis ma byc piekny dzien

ja tez obrzarta po swietah jadlam wszystko i nawet malemu specjalnie nic nie bylo.
caly czas wyswietla mi sie ostrzezenie ze atak wirusow na moj komp sie rzucil.

a co u reszty kiedy planujemy jakies wspolne spotkanko.

Tunia u was juz lepiej?

Dziekuje za mile powitanie:-)
sorki ze dopiero teraz odpisuje, ale swieta daly mi troche popalic, sobota kosciol i szalenstwa w kuchni, niedziela tradycyjnie sniadanko, kosciolek, spacerek, obiadek i goscie, poniedzialek niestety feralna wycieczka nad morze, bo glupi myslelismy ze skoro w Leeds tak pieknie to dawaj nad morze jak tylko do Scarborough dojechalismy to tam mgla 10stopni i ponuro, wiec takim to sposobem spedzilismy jakies 4h w aucie w dwie strony by sie nieco zawiesc, ale za to w drodze powrotnej podskoczylismy do Temple Newsam i sie nie zawiedlismy-pieknie, slonecznie a lody jakies pyszne :-)
juz Wam pisze co nie co o sobie...
A wiec jak pisalam wczesniej mamuska pelna geba stane sie w czerwcu a dokladniej termin mam na 15.06 :-) ohh a juz sie czuje jakbym na samym koncu byla, spodziewamy sie coreczki, ktora poki co bedzie sie nazywac Inez (mowie poki co, bo z mezulkiem ciezko sie pertraktuje...:-)). Rodzimy oczywiscie na miejscu tzn w Leeds w St Jame's Hospital ... mam nadzieje ze dobry wybor, bo coraz bardziej lekliwa jestem:-)a moze wy "starsze" kolezanki macie cos do powiedzenia o tej ze porodowce?Mieszkamy na Middletonie a w UK jestesmy juz ok 5 latek z czego przeslo ponad 4 w Leeds.A jesli chodzi o zycie codzienne to ja wyczekuje terminu pojscia na macierzynskie ( jeszcze mi 4,5 tyg pracy zostalo)bo coraz ciezej mi sie z wyrka wydostac by do pracy sie wybrac, a mezus dzien w dzien w pracy.

Ostatnia edycja:
reklama
czesc dziewczyny to jak jest ktoras chetna na ten tydzien na wypad do STEFANKI , bo jak bym chetnie sie wybrala
:tak::-)

Stefanka jak cos to zapraszam za tydzien do siebie, damy rade z malym lobuziakiem:tak::-D

Do góry