Cześc dziewczyny 1!!!!! :-)
Tak, to prawda - święta minęły baardzo szybko ale ja świętuje nadal , bo mój K. ma wolne do końca tygodnia, a poza tym wczoraj byli u nas znajomi z córeczką i było czyste szaleństwo, bo dziewczynki za sobą przepadają, a poza tym nasi panowie się jeszcze nie znali, więc trzeba się było wreszcie spotkac całymi rodzinkami - wypadło fajnie, bo się polubili, a dziewczynki prawie płakały, jak się ze sobą rozstawały ale na szczęście obiecaliśmy, że spotkają się znów w sobotę.....
......... A dzisiejszy dzień z przebojami oczywiście, bo dwa razy na piechotę musieliśmy iśc do miasta, bo zapomnieliśmy karty do bankomatu .....
- ech... pierwszy raz się nam to zdarzyło .....
ale już jesteśmy w domciu i teraz odpoczywamy ..... heh :-)
Wiecie co dziewczyny ? Zastanawiam się , co wy tu w UK kupujecie dla swoich dzieciaczków do smarowania twarzy, bo mnie się już skończył krem Bambino z PL i chciałam coś tutaj kupic ale większośc kremów jest do pupki lub do ciała, a Johnson's Baby nie chcę
....... Może mi coś poradzicie ???? Była bym wdzięczna
Tuunia - zazdroszczę Ci, że Twoja dzidzia stawia już pierwsze kroczki , bo moja mała ma już prawie 15 miesięcy i jak narazie chodzi za rączki i raczkuje po całym domu i rozrabia :-)
Justyna - fajny ten flat ale jak na 2 bedroomowy, to cena... hmmmm ...... ja bym wolała troszkę dołożyc i miec domek z ogródkiem .....
Stefanka - jutro Ci podam numer do Reni, bo teraz mam telefon rozładowany, no chyba, że to na CITO !!!
To pisz koniecznie !
Cocollino - możesz mi dac jakieś namiary na lotnisko i powiedziec, jak zdobyc aplikacje , żeby dostac pracę ? Acha i co tam się między innymi robi ?
A tak wogóle, to miłego spotkanka dziewczyny w piątek, jeśli oczywiście do niego dojdzie - ja nie mogę, a właściwie za bardzo nie mam jak, a bardzo chętnie bym was wszystkie poznała !!!
ale może innym razem mi się uda ....
POZDRAAAAAAWIAM !!!!!!