reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

Hej laski :)
Święta święta i po świętach nudno było bo spędziliśmy je sami niestety mój facet pracował ale za to w poniedziałek koleżanka zaprosiła nas na obiad miło było z kimś pogadać
Co do spotkania u Stefanki2 to powiedzcie kiedy ja poinformuje swojego zostawie zupke chińską na obiad i pojedziemy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
I tak nie może jeść dużo bo ma wysoki cholesterol
Justyna dzięki za kawke my najprawdopodobniej bedziem w czwartek :tak::tak::tak:
To pozdrowionka wszystkim :)

reklama
halo to jak czwartek czy piatek jak komu no i tobie STEFANKA czy pasi?
mi bez roznicy jak narazie bo zobaczymy jak skonczy sie sytuacja z autkiem niby mamy juz nowe a jeszcze nie .

halo znowu cisza
STEFANKA ty chyba musisz krzyknac na nas zebysmy zbieraly sie do ciebie tylko wybierz dzien jutro, piatek? tyle ze widze ze pogoda sie nie zapowiada, to sie zobaczy

hej, witam poswiatecznie :tak:;-) strasznie szybko minely te swieta, prawda? szkoda!
co tam u Was dziewczynki? my juz lepiej troche, wiec o tyle dobrze. moj synek zaczal sam stawiac pierwsze kroczki i jestem megadumna!!! :-):-):-):szok:
buziaczki dla Was i maluszkow! :-D

Cześc dziewczyny 1!!!!! :-)

Tak, to prawda - święta minęły baardzo szybko ale ja świętuje nadal , bo mój K. ma wolne do końca tygodnia, a poza tym wczoraj byli u nas znajomi z córeczką i było czyste szaleństwo, bo dziewczynki za sobą przepadają, a poza tym nasi panowie się jeszcze nie znali, więc trzeba się było wreszcie spotkac całymi rodzinkami - wypadło fajnie, bo się polubili, a dziewczynki prawie płakały, jak się ze sobą rozstawały ale na szczęście obiecaliśmy, że spotkają się znów w sobotę..... :tak:......... A dzisiejszy dzień z przebojami oczywiście, bo dwa razy na piechotę musieliśmy iśc do miasta, bo zapomnieliśmy karty do bankomatu ..... :baffled: - ech... pierwszy raz się nam to zdarzyło ..... :crazy::wściekła/y: ale już jesteśmy w domciu i teraz odpoczywamy ..... heh :-):tak: Wiecie co dziewczyny ? Zastanawiam się , co wy tu w UK kupujecie dla swoich dzieciaczków do smarowania twarzy, bo mnie się już skończył krem Bambino z PL i chciałam coś tutaj kupic ale większośc kremów jest do pupki lub do ciała, a Johnson's Baby nie chcę :baffled:....... Może mi coś poradzicie ???? Była bym wdzięczna :tak::-D
Tuunia - zazdroszczę Ci, że Twoja dzidzia stawia już pierwsze kroczki , bo moja mała ma już prawie 15 miesięcy i jak narazie chodzi za rączki i raczkuje po całym domu i rozrabia :-):szok:
Justyna - fajny ten flat ale jak na 2 bedroomowy, to cena... hmmmm ...... ja bym wolała troszkę dołożyc i miec domek z ogródkiem ..... :happy::baffled:
Stefanka - jutro Ci podam numer do Reni, bo teraz mam telefon rozładowany, no chyba, że to na CITO !!! :szok: To pisz koniecznie !
Cocollino - możesz mi dac jakieś namiary na lotnisko i powiedziec, jak zdobyc aplikacje , żeby dostac pracę ? Acha i co tam się między innymi robi ?

A tak wogóle, to miłego spotkanka dziewczyny w piątek, jeśli oczywiście do niego dojdzie - ja nie mogę, a właściwie za bardzo nie mam jak, a bardzo chętnie bym was wszystkie poznała !!! :laugh2::-p:tak::-D:-D ale może innym razem mi się uda ....

POZDRAAAAAAWIAM !!!!!!

Hej laski:)
Justyna - jesteśmy umówione ja jutro :tak::tak::tak:
Tuuunia - zajebiaszczo że u was juz wporządku i gratulki dla szymusia :-D:-D
Motylek - masz priva :tak::tak::tak::tak::tak:
Pozdrówki wszystkim;-)

reklama
Do góry