reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

no nie ubije go zalal znowu kawal wykladziny jeszcze wybrudzil pojechal po jakas czesc, zbudzil mi malego masakra jak wyjdzie i wykladzina bedzie tragiczna nie podaruje

reklama
maly co chwile sie budzi ma jakies akcje z gazami, w sumie mi tez jezdzi po zoladku ale nic procz ogorka swierzego kanapek, no wczoraj ciastka, maly troche nowego sloiczka brzoskwinia banan, moze to to albo tak poprostu,
ide wciagne grzejnik trzeba wysuszyc bo bedzie smierdziec

reklama
Cześc dziewczyny :-D

Ja tu tylko na chwilkę, żeby nie było, że mam gdzieś forum, bo nadal bardzo je lubię - tak jak WAS zresztą .......... ale odkąd pogoda taka piękna - to korzystam i fruwam z moją córeczką tu i tam ..... :-):tak:
Dziś byłam u fryzjerki i powiem wam, że jestem bardzo zadowolona i że .... nareszcie znalazłam kogoś, kto mi ładnie włosy obciął i prosto przede wszystkim !!! :szok::tak: Grzywkę sobie tym razem na prosto obcięłam, a co mi tam ;-) - zwykle miałam na ukos ale teraz chciałam coś innego zrobic i pewnie to jeszcze nie koniec - może w przyszłości jakieś pasemka .... ? Hmmm.... zobaczę jeszcze :-p:-)
W każdym razie pogoda piękna, ja obmyślam nadal swój interesik, bo pomysłów mam mnóstwo ale jeszcze muszę tylko się skontaktowac z koleżanką z Londynu, która mi podpowie kilka rzeczy, jeśli chodzi o założenie własnego interesu w przyszłości .... :-):tak::-p - już wstępnie weszłam dziś we współpracę z moją fryzjerką - będzie mnie polecac, jeśli ktoś będzie szukał nietypowych usług, a ja ją, bo dobrze strzyże .... :-):tak:
Dobra, lecę obiadek podgrzac i nakarmic małą, bo mi tu szaleje po całym pokoju... Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i ich pociechy @!!! PAAAAA

Do góry