reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

no cale szczescie ze i u nas to nie nasza wina ze sie popsula ( zadnego druta nie zgubilam od stanika:) wiec tez agencja bedzie placila ciekawe czy przyjedzie dzis bo ma byc do 13 zobaczymy.
Miranda to popisz do nas czasami zebysmy za bardzo nie zatesknily:)

reklama
wlasnie tez tak podejrzewam no zobaczymy, narazie cisza a jeszcze maly zasnal a ten domofon u nas to tak glosno dzwoni ze jak przyjdzie to go napewno zbudzi. a wiecie jakie jaja za duzo jem swierzych ogorkow bo i mi brzuch gazuje i moj maly sie meczy a jak gazuje to nos az wykreca, od dzis odstawiam na chwile ogorki, albo zmniejsze ilosc

Cześc Justyna, cześc Stefanka, cześc Miranda, cześc Tuunia, cześc Promyk, cześc Cocollino, cześc Sylwcia, cześc Kamalodz, cześc Starstar, cześc Ingrid .... nikogo nie pominęłam ? MAM NADZIEJĘ :szok::-D

Jak już wczoraj pisałam - dziś byłam w mieście i właściwie dopiero wróciłam, bo załatwiania spraw trochę było, a poza tym te kolejki w sklepach w weekendy po prostu mnie rozbrajają .... jeszcze z wózkiem na dodatek ....:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: ech... ale jakoś dałam radę ;-):-p Kupiłam to , co trzeba i to co nie trzeba też kupiłam < hihihihi > :-p:tak::-):-) ......
Byliśmy też na obiedzie w chińskiej restauracji i Julia miała ubaw, jak ją posadziliśmy na krzesełku przy stole, bo widziała, co mamy na talerzach i wszystko po kolei chciała.... a ja co miałam jej dac - kraba ?? :szok: - troszkę dlatego ją przechytrzyliśmy i daliśmy jej biszkopta - była zadowolona ;-), a my mogliśmy spokojnie zjeśc ..... :confused: Potem jak zwykle obładowani wracaliśmy do domu, a ja jeszcze na obcasach ... ech, zawsze coś wymyślę ..... a potem ledwo żyję .... No ale teraz jest już dobrze - obiad z głowy w domu, więc jutro dopiero będę gotowac, a teraz mój przyszły mąż właśnie przyniósł mi przygotowany przez siebie koktajl truskawkowy i nawet, gdybym miała pęknąc, to go wypiję, bo uwielbiam .... :rolleyes::elvis::elvis::elvis::wink: Julcia spac nie chce, bo wyspała się na spacerku, więc zaraz ją wezmę z łóżeczka i zadzwonimy do dziadków na skype :rolleyes2::rolleyes:...... Jutro pewnie będziemy odpoczywac w domciu, więc postaram się zajrzec tu do was, żeby wam smuuuuutno nie było , ok ?? :no2::unsure::oo::errr:

No to miłego weekendu mamusie i przyszłe mamusie .... trzymajcie się !!!

Ps. Justyna, współczuję Ci z tym specjalistą od pralki - ja bym go chyba z domu wygoniła, jak by mi tak napaprał .... ech... ale oni się tu niczym nie przejmują - dobrze, że to nie wy musicie płacic ..... :happy:

czesc dziewczyny speca nie bylo, dywan wysechl i kojec od INGRID rozdlozony, zajmuje wieksza czesc pokoju.

Bylismy dzis u KAMALODZ bylo super wlasnie KAMA milo bylo was poznac czekamy teraz na was.

NO a ja jak zwykle samotny wieczorek arek uklada sie do snu maly juz chrapie, a wpierniczal dzis marchewke z ziemniakiem nawet niezle mu szlo.

TUNIA to kiedy wpadasz?

Hej laski :)
Widze że tu pustki pogoda była dosyć ładna to sie nikomu pisać nie chciało.
U nas paskudnie załapałam jakiegoś wira katar mi uszami zacznie niedługo wychodzić modle się tylko żeby mała się nie zaraziła ale o to trudno bo jak tu maluszka nie przytulić jak płacze:-:)-:)-(
Justyna - jak tam laska dzisiejsze gościny ?? My się przywleczemy jak już mi przejdzie :tak::tak:
No to lece spać mam nadzieje że jutro będzie lepiej (akurat)

Witam wszyskie mamy i przyszle mamy!!
troszke zabiegana jestem ostatnio bo pogoda sie zrobila taka wiosenna a w polsce zima znowu??!! od razu jakos sie lepiej czuje bo zien juz taki dlugi i tyle slonca...
oj Justyna ale masz przezycia! najgorsze jak wszystko na raz sie tak zwali prawda.
moj L zrobil nam dzis niespodzianke i zabral nas do bolton abbey. ale bylo super.
swietne miejsce naprawde. no i pogoda tez sie udala. malenstwo sie strasznie umeczylo.
pozdrawiam

reklama
cześć, Niestety ale też słyszałam że w Polsce zima. Całe szczęście że tu ładnie. Wczoraj ze znajomymi i ich 3-letnim synkiem byliśmy w parku na chuśtawkach, a potem paliliśmy grila!Pierwszy gril po zimie.
Motylek, a gdzie chodzicie do Chińczyka? Czasem jak jestem w Leeds to też mam ochotę a znam tylko tego przy Leeds Market, a tam przeważnie dużo ludzi.
Cocolino, kuruj się ładna pogoda,nie ma co dawać sie wirusom!Współczuje ci wirus przy dziecku to pewnie żadna przyjemność bo podwójna troska.
Starstar, my mieszkamy nie tak daleko Bolton Abbey, ale nie mamy autka, i tylko raz byliśmy autobusem, faktycznie, miejsce przecudne i na pewno jak sie mała urodzi i będziemy mieć samochód będziemy tam robić wypady. Mój to już się pisał na wyjazdy z wędką.
Pozdrawiam wszystkie pozostałe mamy.

Do góry