reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

Hej laski :)
Jak juz mam cos napisac to mi sie mała obudziła bo jak poszła spać to zaczełam czytać tylko tyle napisałyście że czytałam i czytałam:-D:-D:-D
Dzisiaj cały dzień w samochodzie masakra dziecko prawie do bodów rozebrałam tak gorąco a szyby nie otworzysz :-:)-:)-(
W pracy bylam dowiedziec sie kiedy musze wrócić ale jeszcze mam trochu czasu do końca maja no i zaproponowali awans czego się nie spodziewałam :happy::happy::happy:
Ala mam zonka dopuki nie sprawdze czy mała zostanie z Justyną na pare godz :-(
Także myśle że nie bęzie taka maruda i Nikoś będzie miał koleżanke do zabaw.
stefanka 2 - życzymy powodzenia w przeprowadzce wiem że z zasasy są męczące a co dopiero z dzidziem :)
No to lece mała maruda juz kwęka :)

reklama
i znowu sama oj jakie pustki, informuje ze INGRID HELENKA, Hania w brzuszku plus pan K dolecieli cali i zdrowi.

jutro znowu do 13 czekam na tego niby znawce od pralek, ale z wejscia odrazu mu powiem ze ma nie brudzic carpetow i nie moczyc , bo cala noc znowu bedzie olejak chodzil a u nas tak goraco i bez tego.

halo a gdzie ANUSZY, TUNIA,SYLWCIA, ELLIE,MIRANDA i cala reszta?

Ja mam co robic wieczorami,bo jeszcze masa rzeczy zostala do zrobienia w domu(zreszta sama jutro zobaczysz),ale dzis ide na wagary,nie chce mi sie:-) Zmeczona jestem i sobie poleniu....e na tapczanie,a co.... Ale wciaz jeszcze moj szkodnik szaleje.

oj jak ja sobie pomysle ze we wrzesniu chce y zmienic mieszkanie to juz mi sie odechciea tyle tego juz mamy przez ponad 2 lata ze teraz to trzeba bedzie samochod dostawczy zamawiac, ale czas pokaze czy zmienimy mieszkanko czy nie

Dobry wieczór :-)

Witam obecne forumowiczki, które mają status zielony w tym momencie ;)
Jestem już po wizycie u fryzjera i oczywiście skusiłam się na coś zupełnie innego, niż zamierzałam ... miała byc grzywka na ukos, a jest na prosto - miały byc włosy mocno pocieniowane, a są trochę - miały byc końcówki trochę podcięte, a są bardzo trochę < hihih > :-D ale wszystko po uzgodnieniu ze mną ..... myślę, że mimo to jest ok i jestem zadowolona ... Muszę tylko jutro po swojemu je ułożyc i będzie okijos .... :-p;-):-) Reszta dnia w biegu i z tego wszystkiego o najważniejszych sprawach pozapominałam i musiałam wychodzic z domu jeszcze raz ale pogoda aż się o to prosiła .... :happy::happy::happy:
Jutro jak zwykle do miasta z całą rodzinką i mamy spotkanie w banku w sprawie ubezpieczenia na życie .... ech.... :baffled::baffled::baffled: , a resztę dnia spędzimy zapewne za zakupach ..... - to już będzie przyjemniejsza częśc dnia :confused::-D - może zaszaleję - pomyślę o tym jeszcze ....

POZDRAWIAM !!! Jutro też postaram się odezwac .....

hej, sorry ze sie nie odzywalam,ale moje dziecie coraz bardziej dokazuje i wymaga czasu i uwagi :tak: co siadalam do kompa to on cos chcial... poza tym bylismy na dluuuugim spacerze,bo pogoda cudna byla! ogolnie dzionek byl mily a teraz dziecko mi padlo wreszcie. zobaczymy ile pospi... w ogole czekam caly czas az przespi nocke, 3majcie kciuki- moze kiedys w koncu wydarzy sie ten cud!
A Ty, Justynko, tak nie krzycz,ze mnie nie ma, bo jak moge to pisze i postaram sie wsio nadrobic. buzki i kolorowych snow :-D

reklama
cześć Justynka, jestem, ale padł mi internet w laptopie, i muszę od męża z kompa pisać, a że siedzę na sierpniówkach, to nie wszędzie wyrabiam z pisaniem.Współczuje ci z dywanem, ja juz tez znam tych angielskich fachowców, więcej po nich sprzątania niz ich naprawiania. Raz mieliśmy chydraulika to chyba 5 razy przychodził. Dobrze że nie za nasze.
Ale Ingrid dobrze, odpoczywa w Polsce. No nie powiem ja tez za niecałe 3 tyg. lecę, ale dużo pewnie nie odpocznę bo chcę wszystkie badania jakie sie da porobić.

Do góry