reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

STEFANKA ciesze sie ze wszystko juz dobrze, a jak juz sie przeprowadzisz to podasz mi dokladnie adres musze oblukac na mapie bo cos mi nie pasi z tym 86 w sumie jezdzilam nim prawie do konca trasy i spowrotem i nie moge skumac, coz okarze sie
jeszcze raz gratulacje dla meza

reklama
No swietne wiesci Stefanka!!! :-D Gratulacje dla męża- widzisz jaki zuch, znalazł pracę nawet w kryzysie w kilka dni a ten mój tygodniami szuka i nic.
My juz wreszcie siedzimy na walizkach. Spakowani tak dokładnie, że jutro (o 5 rano:szok::szok::szok:) tylko muszę wyjąć z lodówki kanaperki, wrzucamy kurtałki na grzbiet i w drogę.
Mam nadzieję,ze ta podróż minie szybko i bez zgrzytów. Poprzednim razem Helenka (o 4 miesiące młodsza) była spokojna tylko przez połowe lotu. Potem już tak ją nosiło że ludzie zaczęli mi ją zabawiać. Leciałysmy wtedy same. Teraz ta robota głównie będzie należała do Kuby.
Ciocia Justynka jeszcze raz dziekujemy za super prezent urodzinowy dla Helenki. Już w dzisiaj spi w Makka Pace i wygląda cudnie.
No to spadam pospać trochę (wypiłam już na ten cel meliskę dla pewnosci).
Odezwę się jakos już z Polski.
pa pa

INGRID no mamy nadzieje ze dorwiesz gdzies tam kompa i napiszesz, a my zadzwonimy spytac jak minela podroz i wogole, tak ja sobie tu pisze a ciebie juz nie ma no nic odczytasz to kiedys tam.

DZIEWCZYNY witam z rana i jak cos tak nieciekawie za oknem, wykladzina juz sucha , teraz czekam na mechanika i jak zrobi to rozkladam plaozabaw- kojec zabawke dla malego

reklama
wlasnie pan naprawia pralke, wykladzina wyschla tylko widze ze ten palant ja brudzi odrazu jak bedzie uwalona dzwonie do agencjii zeby ja prali a nie potem z bonda zabiora.

Do góry