reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

Kama swietnego masz syna! I jaki juz z niego wędrowniczek. Brawo! I zęboli ma tyle, ho ho- Helenka dopiero trzeciego zęba wypusciła i go nawet ledwo widać. :-)

reklama
ciocia to y wpadniemy do HELENKI do ogrodka na chwilke z wczesniejszymi zyczeniami, no i pomachac cioci na porzegnanie bo miesiac to kupa czasu

dzis byla u mnie COCOLINO I TUNIA super spotkanko, TUNIA milo bylo cie poznac, rowna babka z ciebie, nio i NICOLAS nie mogl sie napatrzyc na Szymka nawet spanie mu nie wychodzilo

heh,dzis juz tak bezplciowo na dworzu,jakis ziab straszny....
Ingrid to udanego urlopu wam zycze i duzo zdrowka:-)
Ja to nawet niewiem czy w tym roku pojade do Polski. Jakos mi sie nie pali,mama przylatuje za tydzien i zostanie dluzej,a tam zostala mi juz tylko babcia. Tak sie zdarzylo ze stracilismy wszystkich z najblizszej rodziny odkad mieszkamy w UK:-(. Najpierw moj tata,tydzien przed porodem tesciowa i teraz w grudniu moj brat. A jechac tylko po to zeby stracic gore pieniedzy,to nie dziekuje... Wole gdzies do Hiszpanii skoczyc albo Portugalii i sie wygrzac na plazy;-)

wlasnie mi maly juz usnal ,ciotka widze ze jestes jak spakowana juz?
chyba normalnie ide juz pac, INGRID milej podrozy jak bede miala minuty zadzwonie jutro

Halo dziewczyny jest tu kto
ANUSZA jak egzamin/
KAMALODZ arek konczy w sobote ok 14 wiec napewno bedziemy po 14 a w sama sobote dam znac dokladnie bo zalezy tez jak maly sobie spanie pouklada wiec w sobote kolopoludnia napisze ci smsa( numer ten co wczesniej?) moze tak byc pasuje wam?

jejka jakie nudy nawet w telewizji nic nie ma chyba musze podlaczyc sobie angielska bo w tej polskiej to czasem nic nie ma, jutro od 9 do 13 czekam na mechanika od pralki

gdzie was wszystkie wymiotlo?

Pasuje Justynko! Numer telefonu ten sam od 3 i pol roku:-):-):-).
Ja swojego tez juz polozylam marudny dzisiaj,nie dobry,pogryzl mnie jak wsciekly pies. Dzis zauwazylam ze mamy juz 15 zebow. Jeszcze tylko 5 i koniec meczarni:-D

matko 15 zebow ale szybki jest no my jeszcze ani jednego, za to zaczynamy wcoraz szybszym tempie sie przemieszczac podnosi sie wysoko jakby pompki robil i zasowa do tylu

zapomnialam sie wam pochwalic przyszla kurtka poprostu zarabista brakuje tylko motoru wyglada jak stary, no i ta babka co mi ja przyslala napisala list ze ma nadzieje ze bedzie sie podobala ze mi ja wyprala, i ma nadzieje ze bedzie sie dobrze nosic, szok:)

Kochana mam cos co bedzie mu super pasowac do tej kurtki,wiec musisz koniecznie przyjechac:-)
Mlodemu pierwsze dwa zeby wyszly jak mial 4 i pol miesiaca.Tez bylam zdziwiona ze tak szybko,

reklama
KAMA ja mam bzika na punkcie ciuszkow, co by to nie bylo bede sie cieszyla jak dziecko:-D:tak:, no teraz jak trzymasz mnie tak w niepewnosci to nie bede mogla spac do soboty:no:;-):-D

Do góry