reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

dzięń dobry dziewczyny!
Justynka nie obraź sie na mnie, ze kolejny raz cos mieszam z wypadem do Sylwii, ale znowu dopada mnie siła wyższa. Wczorajsze pobolewanie gardła dzisiaj sie znacznie pogorszyło, doszedł ból w uszach i klatce piersiowej. Jednym słowem rozwaliłam sobie gardło. Nie sądze bym Was pozarażała, bo mi to wygląda na jakies przewianie (łażenie w te wietrzne dni bez czapki i szalika zapewne) ale gwarancji nie ma.
Poza tym nie mogę dopuscić żeby mi sie jeszcze pogorszyło bo za kilka dni wyjeżedzamy, no i Helenę chronić trzeba. I Hanię.
Wybaczcie mi, bardzo proszę.
Sylwia pozostaje mi mieć nadzieję, ze jeszcze sie zobaczymy po moim powrocie, zanim mykniesz do Hull.
Idę karmić Helę.
pa

reklama
INGRID wcale sie nie gniewam rozumiem, to kurujcie sie tam. Ja w takim razie tez nie pojade, samej nie bardzo mi sie usmiecha
mnie tez cos gardlo boli tak jak mowilam juz wczesniej ale to juz od dawna mnie boli po tym jak mi tego zeba wyrwali,
a jak z wazeniem tez odpuscimy sobie?
TUNIA to przyjedz w czwartek , pasuje ci z rana ?

SYLWCIA sorki wielkie ze nie wpadne ale samej nie chce mi sie tluc autobusem, innym razem wpadne, do Hull tez sie chetnie wybiore tak tam ladnie jest pospacerowac.

tuuunia tak to jest w poblizu crossgate, zaraz za calodobowa asda przy york rd, takie nowe bloczki...bardzo fajna okolica tylko czasem slychac pracujaca ekipe budowlancow bo wciaz stawiaja nowe :)

Cześc !!! :-)

Kamalodz - powiem Ci, że bardzo uważnie czytasz posty, skoro zauważyłaś, że mamy już 1000 i mało tego - całkiem przypadkowo dostąpiłam zaszczytu napisania tego postu jako tysięcznego ,...... fajnie , że tak się forum rozkręciło, mimo tak pięknej pogody .... WIOSNA IDZIE , wszystko kwitnie w koło - rewelacjaaaa !!! :tak::happy::-p
Chciałam powitac wiosennie kolejną mamusię Ellie :tak: - pewnie przekręciłam nick, za co z góry przepraszam :baffled: Gratuluję Ci bycia w stanie błogosławionym i będę jeszcze bardziej gratulowac, kiedy Twoje maleństwo przyjdzie na świat - nie martw się niczym - ja rodziłam w UK i jestem naprawdę zadowolona, a bac się jednak zawsze troszkę trzeba, bo to naturalne, tym bardziej, że to Twoja pierwsza dzidzia ale zobaczysz - BĘDZIE DOBRZE !!! :-D:tak:
Justyna - mam nadzieję, że Cię nie rozłoży to gardełko i będziesz zdrowa - Ty i Twój Nicolas - moja koleżanka też miała przyjśc dziś do mnie z córeczką ale spotkanie musiałyśmy przełożyc na czwartek, bo wczoraj dentysta jej zęba wyrwał i bardzo ją bolało, kiedy w domu puściło znieczulenie ,,,, sama zresztą wiesz, jak to boli, bo niedawno też to przeszłaś ... A propo dentysty - chciałam Ciebie zapytac, czy wiesz może, jacy dentyści przyjmują na Armley i czy tylko prywatnie , czy nie ... może jest jakiś polski dentysta ? Ta moja koleżanka była w Wakfield u polskiej dentystki ale niestety prywatnie i nieźle ją skasowała, a kolejna wizyta jutro i następna 100 pójdzie pewnie ..... :baffled:
Cocollino - a Ty gdzie się podziewasz ? Jesteś na miejscu, czy gdzieś wyjechałaś? Bo może nie doczytałam .... :sorry2:
Sylwcia - fajnie, że się wyprowadzasz - szkoda tylko , że dalej od wszystkich dziewczyn ....
Ingrid - a Ty się koleżanko forumowiczko kuruj, żebyś reszty rodzinki czasem nie zaraziła .... :szok:
Starstar - i jak ? wybierasz się w ten piątek na spotkanie mam do pavilonu ??
Miranda - fajnie, że i Ty jesteś a raczej będziesz mamusią, ciąża to piękny stan, a bycie mamą już nie wspomnę .... :tak::-)
Promyczek - a Ty gdzie nam wyfrunęłaś, co ? To ja jestem przecież motylkiem :-) i ja mogę latac, a promyczek powinien tu nam głównie świecic na tym forum < hihih > ;-):-D:blink::-p
Stefanka - zaraz Ci odpiszę na gg na Twoją wczorajszą wiadomośc, bo nie zdążyłam, a przeczytałam dopiero, jak wróciłam ze spacerku z córeczką ... Dzięki za wiadomośc o piątkowym spotkaniu ale na 12, to ja się raczej nie wyrobię, bo ...... umówiłam się w końcu do fryzjera i trochę mi zejdzie, więc nie będę pędzic jak szalona ... jak będę po ścięciu, to dam znac jak było i czy jestem zadowolona < OBY > !!!

Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego dzionka !!! PAAAAAAAAAAAAAA

kamalodz - bardzo mozliwe ze pracujesz z moim R, jaki ten swiat maly hehe, tylko ze zdjecia to nie bardzo Cie kojarze...czy Ty masz teraz czarne dlugie wloski?
Ingrid77x7 - pomysl ze wsparciem bardzo mi sie podoba! Niestety jestem jedyna ciezarna wsrod moich kolezanek w Leeds i chociaz bardzo doceniam ich troske o moje zdrowie, to jednak nie to samo co rozmowa z inna kobietka w ciazy:) MNie najbardziej chyba przeraza fakt porodu tutaj bo nie mam pojecia jak to sie tu odbywa...a Ty dlaczego sie martwisz? Mam nadzieje ze wszystko w porzadku...zawsze wydawalo mi sie ze jak juz raz sie urodzi to nastepny przychodzi latwiej...ale teraz juz wiem ze kazdy porod jest inny

reklama
Justynka źle tak bardzo nie jest. Raczej chodzi o to żeby nie było gorzej. Helenka widzę, że niczego raczej nie złapała ode mnie, chociaż trudno ją odgonic jak sie przychodzi przytulać:happy:
Bardziej jest dobijajace, że nie ma czym sie leczyć a gardło mnie tak drapie, że aż mi łzy lecą. Mimo że nie wskazane wzięłam w końcu strepsils extra, no bo chyba z dwojga złego lepiej nie zarazić Helenki i szybko sie wykurować. Poza tym vit.C rutinoscorbin i tyle. A! No i paracetamol na wszystko!
Co do ważenia, to nadal zamierzam tam dotrzeć w czwartek.
Rozmawiałas z Sylwią, nie obraziła sie?
Ellie- tak jak pisałam z własnych doswiadczeń nie mam powodu do lęku przed porodem. Mogę sobie tylko marzyć aby ten drugi poszedła mi tak samo dobrze. Ale wiesz jak to jest jak zaczynają do Ciebie docierać relacje innych- niezawsze optymistyczne. Wtedy zaczyna sie za dużo mysleć i bywa że pojawia sie strach. Ale nie martw sie - nas to nie dotyczy! Nam wszystko pójdzie "jak z płatka"- jak to sie mówi. :tak::tak::tak: Powiedz jak Ci sie tą dzidzię nosi?
pa

Do góry