reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

tuuunia z tymi terminami to roznie, midwife i scan przewidzieli termin na 16.05 natomist moj ginekolog w Polsce jak bylam na badaniach powiedzial ze bedzie to 20.05, niby roznica niewielka...ja mam tylko nadzieje ze nasza dzidzia przyjdzie na swiat przed jakos w granicach 20.05 gdyz moi rodzice przylatuja do nas 24.05 na 11 dni i nie chcialabym wiekszosc tego czasu spedzic w ciazy jako ze idea przyjazdu jest ich pomocw tych pierwszych dniach z bobaskiem bo my zuuupelnie nie mamy o tym pojecia :) Z tego co nam powiedziano to bedzie coreczka a imie wybralismy Bianka - to tak zeby po polsku i po angielsku hehe. Ogolnie czuje sie dobrze, troche mi plecy w pracy ostatnio dokuczaly ale wzielam sobie kilka dni wolnego i juz jest lepiej, dzidzia wierci sie duzo i czasem nawet troszke boli ale za kazdym razem niesamowicie cieszy!
Motylek:) dziekuje za cieple slowa, mam nadzieje ze wszytsko pojdzie gladko...i szybko...ehhh

reklama
INGRID to kuruj sie tam zebys byla zdrowa i pelna energii
to ja polece sie dzis wazyc, a co do czwartku jak wpadnie TUNIA to pojdziemy sobie na spacerek(jak pogoda dopisze) i spotkamy sie w parku.

ELIIE to juz koncuweczka, fajnie wam dziewczyny oj chyba musze sie postarac o kolejna dzidzie

SYLWCIA jeszcze raz sorki ze nie przyjechalam ,

szczeze nie mem dzis ochoty na nic mam lenia, potrzebuje ciszy i relaksu, wlasnie relaksuje sie przy ksiazce od Ingrid.

TUNIA to daj znac czy pasuja ci ranne godziny w czwartek, jakos sie zgadamy bo moj maly jak pozadnie i bez zadnych akcji gazowych to rano spi od 10 do 12 ale zawsze mozesz przyjechac wypijemy kawke a potem spacerek?

Justynko, przede wszystkim nie wiem jeszcze gdzioe mam przyjechac :-D:-):tak: bo od tego duzo zalezy (bo jak sie mam tluc przez pol miasta to musze wiedziec jak i kiedy nakarmic babla). on je sniadanko tak o 10 i obiadek okolo 12.30-13. wiec troszke nie wiem jak to zrobic. powiedzmy dam mu sniadanko i potem bym mogla jechac, najwyzej wezme ze soba obiadek dla niego i u Ciebie nakarmie, ok? tylko daj znac gdzie mieszkasz :-)

reklama
a zapomnialam wam napisac ze zaczelam robic malego w nocy w konia jak sie budzi nie daje piersi tylko smoczka i takim sposobem okazalo sie ze jadl 21 a potem 3 rano, czyli te budzenia pomiedzy to tylko chec tulenia do cyca, wiec wprowadzamy zmiani i pewnie powoli sie nauczy

Do góry