tuuunia z tymi terminami to roznie, midwife i scan przewidzieli termin na 16.05 natomist moj ginekolog w Polsce jak bylam na badaniach powiedzial ze bedzie to 20.05, niby roznica niewielka...ja mam tylko nadzieje ze nasza dzidzia przyjdzie na swiat przed jakos w granicach 20.05 gdyz moi rodzice przylatuja do nas 24.05 na 11 dni i nie chcialabym wiekszosc tego czasu spedzic w ciazy jako ze idea przyjazdu jest ich pomocw tych pierwszych dniach z bobaskiem bo my zuuupelnie nie mamy o tym pojecia Z tego co nam powiedziano to bedzie coreczka a imie wybralismy Bianka - to tak zeby po polsku i po angielsku hehe. Ogolnie czuje sie dobrze, troche mi plecy w pracy ostatnio dokuczaly ale wzielam sobie kilka dni wolnego i juz jest lepiej, dzidzia wierci sie duzo i czasem nawet troszke boli ale za kazdym razem niesamowicie cieszy!
Motylek dziekuje za cieple slowa, mam nadzieje ze wszytsko pojdzie gladko...i szybko...ehhh
Motylek dziekuje za cieple slowa, mam nadzieje ze wszytsko pojdzie gladko...i szybko...ehhh