reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

:-)Wow,wlasnie doczytalam ze mamy 1000 post:-)
Witaj Elli,tak czytam Twojego posta,i po dacie Twojego porodu wnioskuje ze chyba sie znamy. Podejrzewam,ze chyba pracuje z Twoim Rafalem... Myle sie?
Dziewczyny,kuzwa konca nie widac,robie,sprzatam....juz bym chcialam usiasc i delektowac sie naszym dzielem,ale jeszcze mi nie dane. Maksik broi,wszedzie go pelno i taka to przy nim robota:crazy:
Ja 1 kwietnia jade do konsulatu,bo mlodemu konczy sie paszport,i musimy jeszcze raz zrobic roczny,bo nie zdazylismy z peselem w Polsce,a nie usmiecha mi sie czekac 6 m-cy na piecioletni:wściekła/y:
Dziewczyny wiekszosc z Was mieszka na Armley wiec moze spotkalybysmy sie kiedys w Kirkstall parku:confused::confused::confused:,moj Maksik by sie wybiegal,bo on nie znosi siedziec w wozku,a tam by bylo dla niego bezpiecznie:-)

reklama
witamy nowa przyszla mamusie, super ze do nas dolaczylas, a gdzie mieszkasz bo ta nazwa co podalas nic mi nie mowi, i na mapie tez nie chce sie znalesc

KAMALODZ co do spotkanka bardzo chetnie tylko to musi byc jakos tak ze mnie np moj podrzuci bo moj maly tylko cycaty a zawczesniej na karmienie na dworze, a jada roznie czasem co 2 godz to zebym zdazyla sie wyrobic.

INGRID dziekuje za mile spedzony dzionek, Nicolasowi tez cos odbilo szok jak wstal o 1430 to poszedl spac po 19 ale byl tak zmeczony ze nie mogl zasnac, musielismy sie potulic i dopiero sie udalo. pierwszy raz tyle wytrzymal
COCOLINO dzieki ze wpadlas
STEFANKA to ja juz kojarze gdzie ale tam 86 to chyba nie jezdzi
SYLWCIA do zobaczenia jutro.

Witaj Ellie!
To jest nas już 3 brzuchatki na forum. Ja mam termin niecały miesiąc po Tobie.
Martwisz sie porodem....no cóż, ja tym razem też troszkę, choć przyjscie na swiat mojej córki wspominam całkiem dobrze. Będziemy sie więc razem wspierać i dodawać sobie odwagi. Co Ty no to?:-)
Justynka to my dziękujemy za dzisiejszy dzień i pomoc z samego rana. Wyobraźcie sobie, że poszłam dzisiaj na wizytę do midwife (z moim drugim dzieciem). Justynka przyszła również, żeby mi popilnować Heleny pod przychodnią. No i ta midwife nie mogła dotrzeć więc po prawie godzinie obsówki wysłała zastępstwo. Myslałam, że sie wkurze:crazy:. Wkurzyłam sie! Dzieciaki też już miały dosc. Justyna biedna musiała je jakos ogarnąć, ale poradziła sobie- Helenka nie rozniosła przychodni;-)
A to moje maleństwo dostało jeszcze jakiejs energii po przyjsciu do domu i swirowała ze swoimi zabawkami dop 7.30. Padła o 8.
Ja miałam prasować ale ten dzień jakos mnie jednak wypompował.

Witaj Ellie! fajnie,ze nie tylko ja jestem ta nowa i jeszcze ktos dolacza do naszej grupki mamus z leeds ;) wlasnie, napisz, gdzie dokladnie mieszkasz,bo ja tez jakos nie moge skojarzyc tego miejsca :baffled: Poza tym, masz termin dokladnie na ten sam dzien co ja... rok temu :-):tak::-D tyle,ze mojemu dzidziusiowi ta data sie nie bardzo podobala (albo znak zodiaku) i poczekal sobie jeszcze do 24 maja ;-) Trzymam mocno kciuki za Ciebie!!! powiedz, jak sie czujesz? czy wiesz co sie urodzi i jak planujecie dac malenstwu na imie?

Justynko (i pozostale dziewczynki) bardzo chetnie bym sie z Wami spotkala,jesli macie ochote, bo pogoda sie robi wiosenna i ciepelko takie,ze az zacheca do spacerkow i milego towarzystwa :tak::-)

reklama
a o ktorej idziecie do tej przychodni Justynko? bo mi w tym tyg najbardziej wlasnie czwartek pasuje...

Aha, Ellie, juz chyba wiem gdzie mieszkasz (o ile dobrze mi sie kojarzy) czy to jest w poblizu Crossgates???

Do góry