witam
Dawno nie zaglądałm, ale jakos nie było czasu, a i na sierpniówkach też się udzielam. Melduję że wczoraj byłam na skanie i wyszła nam dziewczynka. Wszystko jest dobrze, rośnie jak trzeba, a ruchów nie czuje zabardzo bo mam łożysko z przodu i tłumi ruchy. Dzisiaj widziałam sie z połozną i lekarzem, i poprosiłam o zmiane szpitala na st. James. Co do badań na cukrzycę to wytłumaczono mi że będę mieć następne badania w 26 tyg. a potem skan w 28 i co 4 tygodnie do końca, więc jakby sie coś działo to wyłapią. Ale i tak jak będę w polsce to zrobię badania na obciążenie glukozą, dla świetego spokoju. Niby mnie dzisiaj uspokoili, ale juz i tak wiem że będe panikować.
i jeszcze pytaja się jak chce rodzić, ale mowia że nie mam sie co śpieszyć z odpowiedzią. To też dla mnie trochę problem, nie wiem co wybrać.Boje się naturalnego, bo nie wiadomo czy się nic nie stanie, ale cc też sie obawiam, bo juz tak straciłam synka. No po prostu popadam chwilami w paranoję.
Widzę że parę mam dołaczyło, witam Was, ja tu jestem nieczęstm gosciem, ale widzę że cos tu ożylo i postów więcej ...