reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

laurka słodka :-) Chyba dziadkom serducho mocniej zabiło................
A Marysia przebombowa, szczególnie ostatnia fotka mi się podoba

reklama
ziuta ja ci się wcale nie dziwię że nie bardzo się chcesz z chłopcami ruszać, Majka ma 17 miesięcy, a też czasami nie nadąrzam, a jak sobie pomyślę że Majka x2 noooooooooo to wyzwanie :-)

ja jutro idę do lekarza, coś czuję że antybiotyk mnie czeka...........

Ło matko - Ziuta i GAGA aleście mnie pocieszyły a ja myślałm ze 8- miesieczne dziecko to diaboł......

Co do spotkania to ja do multibabykina też nie bardzo - bo primo pracuje, secundo mała raczkuje z prędkoscią swiatla i by mi pewnie zniknęła w sinej dali....... Ale np. na kawkę, spacerek albo jak moze się cieplej zorbi to się gdzieś laseczki umówimy????

Dziekuje wam za miłe słowa o Marysi - kurcze Gaga - Majka x2 - dobry tekst hihi, i tak mnie to natchneło - Marysia x 2 ???? ŁO MATKO KOCHANA!!!!!

ojej, a my właśnie po trzech konsultacjach lekarskich i każdy lekarz mówi co innego, bo: Emilka ma anemię wywołaną konfliktem w grupach krwi. I jeden lekarz zaleca żelazo, inni odradzają; jeden odroczył szczepienie po 6 tyg życia, drugi mówi, że szczepień się nie odracza, tylko w wyjątkowych sytuacjach, a ta anemia nie jest jakaś znaczna. I że trzeba zaszczepić. teraz kolejny problem - jakie witaminy brać a których nie trzeba, tez rozbieżne opinie. I bądź tu mądrym! :eek: Co lekarz to inne zdanie...tak to jest miec lekarską rodzinę i wielu lekarzy znajomych....eh

kurna chata isia. Faktycznie klops! Co by tu powiedziec. Może wybierz zalecenia tego lekarza, któremu najbardziej ufasz.

Nieźle sypnęło nie? Znowu skrobanie auta :-p Za to dzieci będą miały radoche :-)

no ja jutro z Majuchą obowiązkowo kombinezon i dawaj na śnieg, mężuś na urlopie to poszalejemy, no chyba że stopniej ...............

a jak się zrobi ładnie to obowiązkowo spotkanko

Głuszku Marysia boska!
Jesli mnie przyjmiecie to też chętnie piszę sie na krakowskie spotkanko.

śnieg,śnieg,śnieg....piękna pogoda...tylko szkoda że dopiero teraz,
w zeszłym tygodniu bylismy na feriach w górach, na nartach i niestety musiał nam sztuczny wystarczyć...a teraz....to niesprawiedliwe.

kurcze gaga, nie wiem czy mieszkasz w bloku, czy działeczkę macie (bo wiem, że loli ma gdzie bałwana ulepić :-) ), ale ja sie boje psich kup. Pecha do nich mamy i chłopcy wszędzie je wyczają. Mam lekkiego stresika czy aby nie natkna się na jakąś minę kiedy będą bawić się w śniegu :eek:
często gęsto zbieramy kupy na koła w wózku, ale bywa i tak, że któryś rękę w toto włoży :-p

ziuta w bloku mieszkamy, niestety, ale co tam jak mała w kupsku się wytarza to się wypierze i tyle :-)

ja teraz to na narty mam zamiar się wybrać, już nie moge się doczekać, tylko niech troszkę tego śniegu dopada

reklama
Do góry