reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

reklama
własnie nie całkiem sporo jest dziewczyn.
catherinka, ja, gaga, k@siek, ty, gunia, loli, ziuta

To takie co najbardziej pamiętam. A reszta jakos sie wita i ucieka zaraz. A skzoda bo fajnie by było ise spotkać i pogadac. Mi czasem doskiera brak mam z małymi dziećmi w moim otoczeniu. Wiekszośc moich koleżanek ma albo większe dzieci albo nie ma w ogóle.... No tylko Loli ma w podobnym wieku ale ona mieszka daleko i rzadko się widujemy (to moja przyjacióka z liceum jakby ktoś ne wiedział).

głuszku ja się chętnie z Tobą spotkam, mieszkamy niedalego, nasze maluchy może się pobawią razem, co prawda na razie choruję (niestety w ferie) ale ja bardzo chętnie, szczególnie na spacerki, bo czasami się potwornie nudzę sama, ale na kawce też bym się spotkała

kobitki rozkręćmy się, przecież takie jesteśmy zajebiste :-):-):-)

a takie zrobiłam dla dziadków na ich święto

513092802rl.jpg

Super!!! Ale zaczepista Majeczka. To ja teraz też wrzuce troszke fotek:

I z miła chęcią sie spotkam. Jak tylko maja wyzdoriwje daj znać (ja co prawda tylko w weekendy chodze z małą - a tak to babcia ale zawsze t ocoś, nie?)

Wracam dziewczyny, nie narzekajcie na marazm, bo od kiedy tu ostatnio zaglądalam to dwie strony przybyły!!;-) Także nie jest źle. Ja chorowałam i w sumie dalej choruje przyplątało mi sie jakies paskudztwo i nie chce przejść. Nic się nie dowiedziałam o alergologa, ale pamietam, jak sie dowiem, to napisze. Moja mama jest strasznie zakręcona w robocie i jej tez to ciągle umyka, żeby zapytać, kto tam jeździ na wizyty domowe. Poza tym powiem wam, że zaczynam odczuwać straszne zmęczenie i nawet mi do głowy nie przyjdzie żeby w wolnej chwili wejść na forum.Może to przez ta infekcję teraz. Ale jedyne o czym marzę to drzemka. No a Emilka w dzień nie bardzo pozwala. Juz nie wystarcza cycuś i spanko i przytulanko, trzeba się porządnie córą zająć:tak: . A co do spotkania, to ja jestem chętna, tylko musze wyzdrowieć, ale mam nadzieje, że to kwestia paru dni. A co powiecie na Multibabykino? W środy o 12 są seanse. Byłyście może już? Pozdrawiam!

isia ja w środy pracuję, zresztą Majka by mi dała czadu w kinie

ja też zaniemogłam, na razie zdrowieję

głuszku małą super zaotna, kochane dziewczątko
oj a ja sama muszę się wybrać do alergologa, już parę łądnych lat nie byłąm :dry:

reklama
babeczki! zdrówka zyczę!!!
isia dzięki za pamięć. Ciągle szukamy ale wszystkie info mile widziane :-)
spotkanie brzmi kusząco. Póki co chłopcy maja katar. Zreszta przyznam sie szczerze, ze boję się sama z nimi gdzieś wyruszać. Ciągle trzeba mieć oczy dookoła głowy. Kiedy musze iść np. sama z nimi do lekarza to wracam spocona jak mysz :-p Generalnie są grzeczni ale niedługo stukną im dwa latka a to taki, delikatnie rzecz ujmując, buntowniczy okres :-D

Do góry