reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

reklama
własnie nie całkiem sporo jest dziewczyn.
catherinka, ja, gaga, k@siek, ty, gunia, loli, ziuta

To takie co najbardziej pamiętam. A reszta jakos sie wita i ucieka zaraz. A skzoda bo fajnie by było ise spotkać i pogadac. Mi czasem doskiera brak mam z małymi dziećmi w moim otoczeniu. Wiekszośc moich koleżanek ma albo większe dzieci albo nie ma w ogóle.... No tylko Loli ma w podobnym wieku ale ona mieszka daleko i rzadko się widujemy (to moja przyjacióka z liceum jakby ktoś ne wiedział).

głuszku ja się chętnie z Tobą spotkam, mieszkamy niedalego, nasze maluchy może się pobawią razem, co prawda na razie choruję (niestety w ferie) ale ja bardzo chętnie, szczególnie na spacerki, bo czasami się potwornie nudzę sama, ale na kawce też bym się spotkała

kobitki rozkręćmy się, przecież takie jesteśmy zajebiste :-):-):-)

a takie zrobiłam dla dziadków na ich święto

513092802rl.jpg

Super!!! Ale zaczepista Majeczka. To ja teraz też wrzuce troszke fotek:

I z miła chęcią sie spotkam. Jak tylko maja wyzdoriwje daj znać (ja co prawda tylko w weekendy chodze z małą - a tak to babcia ale zawsze t ocoś, nie?)

Wracam dziewczyny, nie narzekajcie na marazm, bo od kiedy tu ostatnio zaglądalam to dwie strony przybyły!!;-) Także nie jest źle. Ja chorowałam i w sumie dalej choruje przyplątało mi sie jakies paskudztwo i nie chce przejść. Nic się nie dowiedziałam o alergologa, ale pamietam, jak sie dowiem, to napisze. Moja mama jest strasznie zakręcona w robocie i jej tez to ciągle umyka, żeby zapytać, kto tam jeździ na wizyty domowe. Poza tym powiem wam, że zaczynam odczuwać straszne zmęczenie i nawet mi do głowy nie przyjdzie żeby w wolnej chwili wejść na forum.Może to przez ta infekcję teraz. Ale jedyne o czym marzę to drzemka. No a Emilka w dzień nie bardzo pozwala. Juz nie wystarcza cycuś i spanko i przytulanko, trzeba się porządnie córą zająć:tak: . A co do spotkania, to ja jestem chętna, tylko musze wyzdrowieć, ale mam nadzieje, że to kwestia paru dni. A co powiecie na Multibabykino? W środy o 12 są seanse. Byłyście może już? Pozdrawiam!

isia ja w środy pracuję, zresztą Majka by mi dała czadu w kinie

ja też zaniemogłam, na razie zdrowieję

głuszku małą super zaotna, kochane dziewczątko
oj a ja sama muszę się wybrać do alergologa, już parę łądnych lat nie byłąm :dry:

reklama
babeczki! zdrówka zyczę!!!
isia dzięki za pamięć. Ciągle szukamy ale wszystkie info mile widziane :-)
spotkanie brzmi kusząco. Póki co chłopcy maja katar. Zreszta przyznam sie szczerze, ze boję się sama z nimi gdzieś wyruszać. Ciągle trzeba mieć oczy dookoła głowy. Kiedy musze iść np. sama z nimi do lekarza to wracam spocona jak mysz :-p Generalnie są grzeczni ale niedługo stukną im dwa latka a to taki, delikatnie rzecz ujmując, buntowniczy okres :-D

Do góry