reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

reklama
ja chodziłąm do arelgologa na Piastów za czasów młodości i polecam, naprawdę dobrzy lekarze

a co do tego dzieciątka, to normalnie kolos!!!!!!!!!!!!!!

Każdej mamie marzy się takie słodziutkie maleństwo a tu proszę, niespodzianka od razu półroczne dziecko się rodzi:-)
Gagus jak Ci się pracuje, bo Ty od września wróciłaś do pracy, dobrze pamiętam?

k@siek dobrze pamiętasz, a pracuje mi się super, szkoła bardzo fajna, nauczyciele też także ja jestem zadowolona, do tego doszły studia podyplomowe z matematyki, więc jednym słowem mam straszny zajob i na nic czasu, no ale jak trzeba to trzeba, Majeczka dzielnie z babcią zostaje więc jest ok

o kurcze, jak Ty to wszystko godzisz?:szok: podziwiam:tak:
w zasadzie to nie mam wyjścia :-) ale nie jest źle, najgorzej było i jest nadal teraz bo w szkole wiadomo klasyfikacja a ja mam wychowawstwo więc masę papierków a na uczelni sesja ale nie jest źle już mam dwie 5 i jedną 6 z egzaminów :cool2: jeszcze tylko jeden egzamin i będzie luz

krakowianki czemu tak milczycie namiętnie ?????????

no jestem wreszcie. Ufff
Ale smutaski tu same. gaga trzeba rozruszać nasze regionalne forum. napisz mi do kogo chodziłąs do poradni na Piastów??? Byłaś zadowolona? Jak z terminami? Czy są probklemy ze skierowaniami na badania? A po co tam w ogóel chodziłaś? Majeczka jest alergiczka?

Witam, dawno mnie tu nie bylo... Jakoś tak wyszło... Też jak Gaga, "nie mam wyjścia" :) i muszę godzić, pracę, studia i Filipka :) Dlatego właśnie odczuwam notoryczny brak czasu... a teraz jeszcze sesja tuż tuż...

Pozdrowionka dla Wszystkich Krakowianek!!!

och wiem coś o tym braku czasu ...
A do tego moja Maryś ma etap raczkowania, wstawania i chodzenia po meblach i włażenia wszędzie gdzie sie tylko da i na pół sekundy jej nie mogę spuścić z oczu :eek:

reklama
głuszki ja chodziłam sama ze sobą do alergologa bo mam astmę i alergię na kilka rzeczy, było to LO więc lekarka było dziecięca i maluchy też tam chodziły, terminy koszmarne wtedy 2 miesiące czekania, a lekarka nie pamiętam jak się nazywała :confused: taka blondyna, szczupła, elegancka kobitka

no a forum fakt trzeba rozruszać, jak się zrobi ciepło to wypadało by się spotkać, no i o czym pogadamy jak tak żadko na forum jesteśmy ??

Do góry