reklama
gaga
uzależniona
k@siek dobrze pamiętasz, a pracuje mi się super, szkoła bardzo fajna, nauczyciele też także ja jestem zadowolona, do tego doszły studia podyplomowe z matematyki, więc jednym słowem mam straszny zajob i na nic czasu, no ale jak trzeba to trzeba, Majeczka dzielnie z babcią zostaje więc jest ok
gaga
uzależniona
w zasadzie to nie mam wyjścia :-) ale nie jest źle, najgorzej było i jest nadal teraz bo w szkole wiadomo klasyfikacja a ja mam wychowawstwo więc masę papierków a na uczelni sesja ale nie jest źle już mam dwie 5 i jedną 6 z egzaminów jeszcze tylko jeden egzamin i będzie luzo kurcze, jak Ty to wszystko godzisz? podziwiam
krakowianki czemu tak milczycie namiętnie ?????????
no jestem wreszcie. Ufff
Ale smutaski tu same. gaga trzeba rozruszać nasze regionalne forum. napisz mi do kogo chodziłąs do poradni na Piastów??? Byłaś zadowolona? Jak z terminami? Czy są probklemy ze skierowaniami na badania? A po co tam w ogóel chodziłaś? Majeczka jest alergiczka?
Ale smutaski tu same. gaga trzeba rozruszać nasze regionalne forum. napisz mi do kogo chodziłąs do poradni na Piastów??? Byłaś zadowolona? Jak z terminami? Czy są probklemy ze skierowaniami na badania? A po co tam w ogóel chodziłaś? Majeczka jest alergiczka?
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Witam, dawno mnie tu nie bylo... Jakoś tak wyszło... Też jak Gaga, "nie mam wyjścia" i muszę godzić, pracę, studia i Filipka Dlatego właśnie odczuwam notoryczny brak czasu... a teraz jeszcze sesja tuż tuż...
Pozdrowionka dla Wszystkich Krakowianek!!!
Pozdrowionka dla Wszystkich Krakowianek!!!
reklama
gaga
uzależniona
głuszki ja chodziłam sama ze sobą do alergologa bo mam astmę i alergię na kilka rzeczy, było to LO więc lekarka było dziecięca i maluchy też tam chodziły, terminy koszmarne wtedy 2 miesiące czekania, a lekarka nie pamiętam jak się nazywała taka blondyna, szczupła, elegancka kobitka
no a forum fakt trzeba rozruszać, jak się zrobi ciepło to wypadało by się spotkać, no i o czym pogadamy jak tak żadko na forum jesteśmy ??
no a forum fakt trzeba rozruszać, jak się zrobi ciepło to wypadało by się spotkać, no i o czym pogadamy jak tak żadko na forum jesteśmy ??