reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

no nie wiem ... ja bym juz chciała nawiązac z nią jakiś kontakt - już co prawda się patrzy na mnie i ładnie uśmiecha ale człowiek chce cały czas czegoś wiecej ;D ;D ;D

reklama
głuszku wiem, bo ja też tak chciałam ;D
a to moja mała rozrabiaka
maja61vc2.jpg

Maja zapytana ile ma zmartwień pokazuje że właśnie jak poniżej ;D
1rx9.jpg

majeczka - rewelacja!!!!!!
Loli dzwoniłam dziś do ciebie ale buuu nie odbierasz - kurna - musze ci info na bb zostawiać ;D ;D ;D

głuszku byłam w ogrodzie z dzieciakami bo wieczorem jest lepiej na dworze niż w domu(mamy straszny zaduch po całym dniu upałów),
potem ja do cibie dzwoniłam ale też nie odbierasz- zaczyna to być zabawne
w końcu uda nam się zdzwonić ;D

witam wszystkich serdecznie. Wlasnie zamieszkalismy w krakowie. Mieszkamy na pradniku bialym. szukamy towarzyszy do spacerow:D

jak zrobi sie chlodniej to mozemy spotkac sie gdzies na miescie:D bo teraz to spacerki kolo bloku:D strasznie mi goraco(jak wiekszosci:) ) ale dodatkowo puchna mi kostki:(
pozdrawiamy

reklama
;D ja tez chucianka ale witaj wśród nas -napisz coś o sobie
Loli to jest zabawne od dłuższego czasu - idziemy jutro do Anki złożyć jej życzneia i dac prezent - tez się nie mogłam z nią spiknąć ;D ;D ;D ;D

Do góry