reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

To teraz cos o sobie:).
Nazywam sie Sylwia-mam 25 lat. Kubus ma 2,5 roczku.
Wczesniej mieszkalam w rzeszowi(tak przelotem-9 mc, a wogole jestem łodzianką)
W listopadzie urodze drugą pocieche:D Kubie brakuje towarzystwa rówiesników-widac to po zachowaniu.
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Mieszkam w krakowie od kilku dni niedaleko placu imbramowskiego(chyba nie pomylilam sie w nazwie:D )

reklama
Sylwia często robię tam zakupy, ja mieszkam na Azorach........ ale nieźle jestesmy porozrzucane po tym Krakowie ;)
mam pytanie do was czy w takie upały szczepia maluchy bo mam termin na 1 sierpnia a narzaie sie ciagle wczasujemy i nie wiem co robić

jaga ja mam termin szczepienia na 10 sierpnia, ale wtedy nas nie będzie w Krakowie a poza tym cały sierpień nasz gabinet ma urlop i przyjmują w innym ale tam nie szczepia, więc lekarka kazała mi przyjść dopiero we wrześniu.
Podobno niewielkie przesunięcia w terminach szczepień nie ma znaczenia.
Zaszczepisz jak wrócicie

z tego co wiem nie chcą szczepić w te upały, a rozjazd w terminie jest częsty, jak np. maluch choruje, więc spoko :)

Kasiek, spóźnione gratulacje!!!! :)

Głuszek, super fotki! :)

Witamy po powrocie!!! :) Wypoczęliśmy i zebraliśmy siły na czwartkowy powrót do pracy :(

witaj catherinko!!!! chyba się udał urlop i pogoda ;)
wracam na te szczepieni bo tesknię za mężem...........

a ciekawe co u k@siek bo nic nie pisze ??? ???

głuszku a do jakiego lekarza chodzisz ???
to lekarz decyduje, wiem że mojej koleżance odradził szczepienia

reklama
Do góry