reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

moja Ola pierwszego zęba miała w 9 miesiącu
i wszystkie wychodziły bezboleśnie

życzylabym sobie tego u synusia też ;D
i wszystkim innym mamuskom :)

reklama
głuszku a dajesz Marysi jakieś leki na odgazowanie? infakol jest dobry i jeszcze podobno świetnie działa espumisan w kroplach, no i nie wchłaniają się do organizmu.

mamooli urlop z dziećmi w Hajdu to naprawde rewelacja, maluchy mają mnóstwo atrakcji no i mogą pływać a rodzice mogą wypoczywać

witam babinki

głuszku Majka też zaczęła ząbkowac koło 9 miesiąca i w zasadzie tez bezbolesnie, więc nie ma co się martwić na zapas, a kolki miną bo muszą minąć :)

oj ale ja wam zazdroszczę tych wyjazdów

bobotic (to samo co infacol)
debridad
lakcid
:mad: :mad: :mad:
dziś cały dzień bidulka plakała - dopiero teraz ja uśpiliśmy - mam dośc :( :( :( :( Już normlanie sie poryczłam z bezsilności - kurcze jak ona cierpi a ja jej nie moge pomóc. Cały dizń nie spała już jej sie oczy na zapałkach trzymały :mad: :mad: :mad: :( :( :(

dziś był miły dzień bezkolkowy ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Dzięki za wsparcie dziewczyny!!!!!!! Wyeliminowałam całkiem nabiał z diety i zobaczymy - moze to cos da

A Marysia snuje takie rozważania:

Chmm kiedy wreszcie będę duza???

Musze sie zastanowić....

E tam - przeciez juz jestem duuuza

Kurcze moze jednak nie jestem???

no nie wiem sama????

mamo powiedz mi - jestem duza czy nie jestem???

no mów mi tu zaraz bo ci przywalę!!!!

hehe -mamo ty nie wiesz - ale jestes cieniara!!!

Powiem ci tylko tyle: jestem taaaaaaaaaaaaaaaaka duza!!!!!!!!!!!!

reklama
głuszek ty się ciesz z małaego dzidziołka leżącego, mało gadającego ;D ja powoli z moją diablicą wymiękam, lata po całym domu, gada jak nakręcona, ostatnio jak mój mąz wrócił z pracy to powiedziała "tata idzie " ;D kumacie 11-miesięczny szkrab, ale tak sobie czasmi bym chciała mieć Majkę jak miała do 3 miesięcy ::)

Do góry