reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Dobry wieczor,my jestesmy w szpitalu,majeczka nam sie rozchorowala,ale idzie ku dobremu mysle ze w poniedzialek wyjdziemy.

reklama
Hello kobietki,melduję się że żyje.

Julitka jak Majeczka ,mam nadzieję że jesteście już w domku?
U nas leci pomalutku,chłopaki zdrowi,ale m.się przeziębił.
Ja w tym tygodniu 1 zmiana,m 3,mały sajgon jak zawsze.
Maciek dziś przyszedł ze szkoły z obdartym nosem,i nad ustami.
Spadochron mu się na w-fie nie otworzył
laugh.gif
laugh.gif

Emil uwielbia chodzić do szkoły,poznał już literki A,i M,oraz cyfrę 1,pisze starannie,i bardzo się przykłada.

Możemy prosić o głosiki

https://apps.facebook.com/konkursuczyibawi/?id=704

asiulka już jesteśmy w domku, Majunia lepiej się czuje choć nadal osłabiona wraca jej pomału apetyt:)

Witam

Głosik oddałam :)

Mam pytanko chciałam z Patrykiem się przejechać do bawialni w niedziele tylko nie wiem czy jest taka bawialnia w Kielcach np do lat 4??? bo raz byliśmy w bawialni ale same dzieci starsze i Patryk zbytnio nie był zainteresowany... może polecicie jakieś fajne bawialnie??

Julita, zdrówka dla małej :-)
Samotronka, ja od siebie polecam Brykolandię na Klonowej, zazwyczaj dzieci w przedziale wiekowym 3 -5l.
Sol - co do prezentu, to zależy co mąż lubi, czym się interesuje, co mu się przyda i jakimi pieniędzmi dysponujesz... ja swojemu zorganizowałam wypad na paintballa i ognisko, on lubi takie zabawy... jakoś w pracy mu nie wystarczy hehe, na poprzednią rocznice dostał taki scyzoryko niezbędnik z Gerbera i też był super zadowolony :-)

U mnie wreszcie skończyły się śluby... po ostatnim weekendzie wciąż mam odciski... ale wszystko wyszło bosko, a panna młoda zadowolona z bukietu i dekoracji, dwie pozostałe też :-)

mmm a jak zorganizowałaś taki wypad i gdzie?? mojemu się zbliżają urodzinki i też nie wiem co mu kupić :/ głosik dzisiaj też oddałam :) dzięki dziewczyny za info o bawialnie w sobotę się wybiorę do jednej i w niedzielę do drugiej he :) może któraś z was będzie?? :)

reklama
Skorzystałam z usług tej firmy: www.paintball.hardcore.pl
Panowie wszystko super przygotowali-scenariusze gry a potem ognisko; my tylko pojechaliśmy się dobrze bawić hehe
Ja będę w Brykolandii w sobotę, tzn moją młodą podrzucę na 2-3 godzinki a sama będę w pracy zaraz obok :-) także Samotronka zajrzyj to się kawki napijemy :-)

Ostatnia edycja:
Do góry