reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Kielc i Okolic

asiulka raz jeszcze wszystkiego najlepszego Kochana:)

u nas Majeczka chora:( pecha mamy bo jutro mamy wizytę u kardiologa i będę musiała zadzwonić i odwołać:(...

reklama
Witam

Ojjj dawno już nie zaglądałam..
Co u nas jakoś leci... Patryk chory w sumie kaszel od 2 tygodni go strasznie męczy chodzę cały czas z nim prywatnie do Katarzyny Nowak w Omedze mam nadzieję że mu przejdzie ten kaszel bo jest strasznie mokry i głęboki byłam z nim w sobotę na kontroli osłuchowo cały czas czysty ale kaszel ma dalej straszny przepisałam inne zioła przechodzi bo kaszle już mnie no ale jednak kaszel jest we wtorek mam do niej zadzwonić zobaczymy co powie.. a i jeszcze na oku mu coś wyszło tak jakby jęczmień ale lekarka powiedziała że jak to nie jest jęczmień bo jest za wysoko przepisała krople jak nie przejdą to do okulisty ehhhh
Patryk na Romualda jest 14 na liście rezerwowych ale nie łudzę się że się dostanie....
a tak to wszystko w porządku...
A zastanawiam się nad zapisaniem Patryka oczywiście jak wyzdrowieje do szkoły pływania tylko najpierw chciałam z nim iść tak sama na basen czy mu się będzie podobało czy nie bo nie chce go do niczego zmuszać polecicie mi jakiś fajny basen w Kielcach lub okolice Kielc dla dzieci???
Chyba się rozpisałam... Dobranoc i pozdrawiam wszystkie dziewczyny no i zdrówka życzę dla dzieciaczków i dla was...

samotronka - Ja polecam basen w Strawczynie. Mnie sie tam najbardziej podobało. Na naukę chodzimy z dziećmi na Jasną w kielcach
Asiulka - wszystkiego dobrego.

Julita - a do kogo chodzisz do kardiologa? Nie można z chorym iść na wizytę? Do alergologa to wolno, ale na kardiologach sie nie znam. Tez chodzimy, ale dopiero 2 razy byliśmy u dr Rutkiewicz (o ile nazwiska nie pokręciłam)

dzięki bardzo za odpowiedź no jak Patryk wyzdrowieje to sobie pojedziemy do Strawczyna zobaczymy jak będzie i wtedy zdecydujemy czy go zapiszemy czy nie...

Idzie jesień zima i nie chce kurczę siedzieć całymi dniami w domu chciałabym znaleźć właśnie jakieś fajne zajęcie dla niego żeby był zadowolony i oczywiście żeby mu się podobało... może coś jeszcze polecacie dla takiego małego?

Ja z moją młodą chodzę do siebie na Barwinek, fajny basen jest, duży brodzik i ciepła woda.no i bardzo ciepło.dzieci do 4 r.ż nie płacą. Samotronka poszukaj na necie klubów małego dziecka, o ile się nie mylę coś takiego jest w galerii korona, w tamtejszej bawialni :-)
ok, dopiłam kawę, koniec przerwy.. wracam do klejenia wianków jesiennych...
ps. w muzeum zabawek jest też fajna kawiarnio bawialnia Kawka zabawka, tam organizują dużo zajęć dla dzieci i płaci sie 5zł za wstęp i można siedzieć do bólu

Powitać :) Kto mnie pamięta? Tylko samo Sol było :p

Samotronka - popytaj w osiedlowych klubach, ja mam obok siebie "Miniature" i mamy klub malucha - 3 razy w tygodniu po 3 godzinki dzieci się bawią z panią a mamy mają wolne. Opłaty są tylko za to co rzeczywiście dziecko było i stosunkowo nieduże - dużo więcej zapłacisz za bawialnię. Karolinka chodziła tam zanim poszła do przedszkola i była bardzo zadowolona mogąc bawić się z dziećmi.

Pozdrawiamy :)

Witam wszystkich :-)
Jestem mamą niespełna 5 letniej dziewczynki, a aktualnie jestem w drugiej ciąży:-)..Od dwóch tygodni jestem na L4 i troszkę doskwiera mi samotność( zwłaszcza jak mała w przedszkolu).. Wiem, że jest do tego osobny wątek, ale ostatnio zaktualizowany w lipcu, dlatego postanowiłam napisać tutaj...
Poszukuję mamy w podobnej sytuacji co moja lub po prostu chętnych razem z dzieciaczkami spędzać wolny czas...
Jestem z Kielc, ze Ślichowic...
UDANEGO I SŁONECZNEGO DNIA WSZYSTKIM !!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry