reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

czegos nie rozumiem jes;li bierze sie pod uwage prace rodzicxów, studentów samotne matki to po co jeszcze kolejnosc jak i oni beda pierwsi?
we wrzesniu bo od tego okresu mi chodzi 22 mce.

reklama
poto się bierze kolejność, że większość rodziców pracuje, a jak składa 5 osób na jedno miejsce podanie, to jakoś trzeba wybrać

hehe ja też zdałam prawko w czwartek :) więc jestem bardzo zadowolona bo było ciężko....
Zapisy do żłobków są od 1 kwietnia i mam nadzieję że Patryk się dostanie tylko najgorsze jest to że my nie z Kielc :/ po ilu tygodniach żłobek daje znać że się dziecko dostało??

ostatnio wyniki były pod koniec maja albo na początku czerwca. Jak nie z Kielce, to raczej nie ma szans sie dostać :-(. Chyba prywatne wtedy zostają. Dzieci z poza Kielc moga być przyjęte dopiero jak wszystkie dzieci z Kielc dostaną miejsca

Gratuluję prawka :tak:

Witam wszystkich.
Mam na imię Katarzyna i jestem mamą od 9 miesięcy Dorotki.
witaj napisz coś więcej o sobie:)

hej dziewczyny gdzie was wywiało???
taka tu cisza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

u nas pomału do przodu kończymy wykończać mieszkanie, mała rośnie ja pracuje i czekam na wiosnę:)

chyba nikomu nie chce sie teraz pisać, bo odzew mały.
Niestety :(

U nas jakoś leci.
W kwietniu jade z mężem na operacje kolana, bo pozrywał więzadła.
Wiki dalej łobuzuje. W weekend organizujemy jej małe rodzinne urodzinki.
Filip mi sie rozchorował na oskrzela - a tak ładnie juz bylo i długo nie chorował mocno

O chłopczyku z Kielc
Pod tym linkiem są szersze informacje

Kielce: W wypadku straciła męża, a jej dziecko jest ciężko chore. Pomóżmy uratować Julka! - 23 marca 2012

A w skrócie:
Julek skończył dziewiętnaście miesięcy. Od trzeciego miesiąca życia choruje na siatkówczaka, nowotwór złośliwy siatkówki oczu, ma postać obuoczną. Niestety długotrwała leczenie chemioterapeutyczne nie przyniosło skutków i co miesiąc trzeba walczyć z nawrotami. – Julek już nie widzi na jedno oko, a jedynym ratunkiem na ocalenie drugiego jest leczenie w Londynie - Kosztuje 150 tysięcy złotych. To dla matki niewyobrażalna kwota, sama nigdy jej nie zdobędzie.
Mąż zginął niedawno w wypadku.

reklama
Witam się,dawno nie zaglądałam,cisza jakaś nastała na wątku.

U nas paskudny kolejny dzień,cały czas coś kapcy,śnieg lub deszcz,albo i to i to naraz.
Masakra,jest z tą pogodą,muszę skoczyć na pocztę wysłać przesyłkę,
myślałam że nie będzie padało to wzięłabym Emilka ze sobą przy okazji na spacerek,
a tu lipa,tylko że zostawić go dziś u teściów to będzie ciężko,bo jest malowanie,
i obawiam się że będzie przeszkadzał jak tam pójdzie,
no a przecież samego malarza teściowa nie zostawi.
Nic trzeba będzie coś pokombinować,coby Emil nie chciał się nająć przy malarzu za pomocnika.
chyba włączę mu kompa u szwagra w pokoju,i się zajmie.

Od dziś druga zmiana,no ale tylko trzy dni,mam nadzieję.
Wypisałam sobie na czwartek,i piątek urlopik.
W czwartek tylko podjadę pod zakład,
bo zamówiłam sobie u kumpeli z pracy,swojską wędlinkę,
szyneczkę,schab,kiełbaskę ,odbiorę sobie,
dam dziewczynom kosmetyki z avon-u,bo będę miała na środę paczkę ,
i z powrotem do domciu pojadę,i będziemy sobie robić z chłopcami porządeczki ostatnie.
W piątek mam w planach iść z nimi do lasu po borówki do koszyczka,oby tylko nie padało.

Miłego dnia kobietki mimo tej paskudnej pogody.

Do góry