reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Ja nie robiłam słyszałam że są dobre ceny nie wiedziałam że tam jest hurtownia odzieży.. 1 maja gdzie ta ulica jest :/ sobie aż sprawdzę na google :)

reklama
witam wszystkie mamy ja jestem z Ostrowca Swietokrzyskiego jest ktoras??
witaj ja mam do ostrowca jakieś 25min drogi autem, czesto tam bywam ostatnio.
Napisz coś więcej o sobie:)

Czy któraś z was robiła zakupy w sklepie: A R E S Hurtownia Odzieży i Akcesorii Dziecięcych Kielce ul. 1-go Maja 191
Czy opłaca się tam wybrać?
ja tam robiłam zakupy ponad 2 lata temu i więcej już się tam nie wybiorę niemiła obsługa i ceny wysokie jak na hurtownię

Ostatnia edycja:
Dzidka - ja byłam w Aresie kupić fotelik do samochodu. Więcej tam nie zajrzę. Obsługa poniżej poziomu, nie można było nawet fotelika do samochodu przymierzyć, bo jeszcze się u konkurencji kupi albo-nie daj Boże - przez Internet. Brak słów. Jak do jakichś osłów albo oszustów do nas podeszli. Najlepiej to by było jakby w ogóle towaru nie dotykać, nie oglądać, tylko przyjść. Podać nazwę i kupić.... Jak o nich myślę to mi się tylko brzydkie słowa nasuwają

Julita - my w weekend mamy imprezkę ;) Wyjazdów zero, bo mamy tylko wolne dni wolne, w resztę pracujemy. Mąż teraz po operacji, to za dużo nie może też jeździć czy chodzić

Witam się.
ulala,ale pustki.

U nas od rana świeci piękne słoneczko.

Choć za ciepło jeszcze nie jest,
ale najważniejsze,że już nie pada,i słonko jest.
Aż się rano chce wstać z łóżka.
Maciuś w szkole jest,niebawem wraca,
Emil urzęduje w lego,i mówi że buduje stację benzynową.
M.w pracy,jeszcze,ale się musi zwolnić wcześniej,
bo o 13.30 mamy pogrzeb,a on do 14 pracuje.
Wcześniej odwieziemy chłopców do mojej mamy,i pojedziemy.

Ja od wczoraj siedzę na wolnym,
idę dopiero w poniedziałek na nocną zmianę,
powinnam w niedzielę zacząć,ale idziemy na komunię.

Miłego dnia

Witam serdecznie wszystkie forumowiczki:)
Mieszkamy z mężem w Starachowicach, jeszcze siedzę na macierzyńskim, dlatego troszkę brak mi towarzystwa, nie ma z kim pogadac. Mąż całe dnie w pracy, a nasza niunia za malutka. Pomyślałam, że poklikam sobie na forum, może znaję jaką bratnia duszynę co też samotnie w domu z dzieciątkiem???:))

Mieszkamy z mężem w Starachowicach, jeszcze siedzę na macierzyńskim, dlatego troszkę brak mi towarzystwa, nie ma z kim pogadac. Mąż całe dnie w pracy, a nasza niunia za malutka. Pomyślałam, że poklikam sobie na forum, może znaję jaką bratnia duszynę co też samotnie w domu z dzieciątkiem???:))
witaj:)
ja mieszkam niedaleko starachowic:)
pisz jak dzidzia, czy zamierzasz wracać do pracy jeśli tak to z kim dzidzie zostawisz?
Ile maleństwo ma?

Hej,ja jestem ze starachowic.
Mam dwóch chłopaków w wieku 10 i 5 lat.

A jak Twoja malutka,ile ma miesięcy.
Na jakim osiedlu mieszkacie?
Pozdrawiam Asia

reklama
Hej, Kobiety... po długiej przerwie:)
Co tam u Was?
U mnie wszystko w porządku, Maryśka zdrowa i piękna :D od września idzie do przedszkola:)
Firma nam padła:/ Powoli się podnosimy z porażki:)
Ogólnie chyba jestem w tym samym miejscu co rok temu albo ze dwa kroki w tyle.
Widzę że sporo nowych mam się pojawiło:) Witam Wszystkie!

Do góry