samotronka87
Zaangażowana w BB
Ja nie robiłam słyszałam że są dobre ceny nie wiedziałam że tam jest hurtownia odzieży.. 1 maja gdzie ta ulica jest :/ sobie aż sprawdzę na google
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witaj ja mam do ostrowca jakieś 25min drogi autem, czesto tam bywam ostatnio.witam wszystkie mamy ja jestem z Ostrowca Swietokrzyskiego jest ktoras??
ja tam robiłam zakupy ponad 2 lata temu i więcej już się tam nie wybiorę niemiła obsługa i ceny wysokie jak na hurtownięCzy któraś z was robiła zakupy w sklepie: A R E S Hurtownia Odzieży i Akcesorii Dziecięcych Kielce ul. 1-go Maja 191
Czy opłaca się tam wybrać?
witaj
Witam serdecznie wszystkie forumowiczki
Mieszkamy z mężem w Starachowicach, jeszcze siedzę na macierzyńskim, dlatego troszkę brak mi towarzystwa, nie ma z kim pogadac. Mąż całe dnie w pracy, a nasza niunia za malutka. Pomyślałam, że poklikam sobie na forum, może znaję jaką bratnia duszynę co też samotnie w domu z dzieciątkiem???)
Witam serdecznie wszystkie forumowiczki
Mieszkamy z mężem w Starachowicach, jeszcze siedzę na macierzyńskim, dlatego troszkę brak mi towarzystwa, nie ma z kim pogadac. Mąż całe dnie w pracy, a nasza niunia za malutka. Pomyślałam, że poklikam sobie na forum, może znaję jaką bratnia duszynę co też samotnie w domu z dzieciątkiem???)