reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

reklama
Witam dziewczyny wszystkiego najlepszego w nowym roku dużo zdrówka szczęścia i spełnienia tych najskrytszych marzeń

Mam pytanko podacie mi jakie są w Kielcach żłobki państwowe i gdzie i czy wiecie może kiedy są zapisy???

Google się kłania :p
żłobki są na Romualda, Struga,Piekoszowskiej i Gałczyńskiego. Zapisy tak jak do przedszkoli mniej więcej -marzec, kwiecień. Zadzwoń sobie i zapytaj....

Witam w nowym roku.
Ja dopiero dziś,ale niestety szału nie ma.
Od 2 dnia świąt zdycham,z anginy zeszło na zapalenie oskrzeli,z babcią oki,chłopaki zdrowi.

Pogoda do bani,nic się nie chce.

Życzę wszystkim zdrówka,i oby ten rok był lepszy od poprzedniego

Widzę że wątek znowu podupada ;-)
Może znowu zacznę do was zaglądać.
U mnie dziewczynki rosną jak opętane. Ja mam wreszcie spokoju trochę jak nie przesiaduję tu godzinami i jest mi z tym dobrze. Siedzę dalej w domu, robię biżuterię Swarovskiego i powoli sobie ciągnę :-p A co u was?

Sol - gratuluję. Super że dziewczynki rosną :-)

Co do żłobków, to ja z Bocianka byłam zadowolona, a teraz nie polecam. Niby wszystko ok, a teraz sie dowiedziałam, że wcale tak ok nie było :crazy:

Hej kobietki
Przepraszam że mnie ostatnio tak mało.
Po pracy pomagałam mamie i tacie w opiece nad babcią;
Nie chciałam też aby chłopcy odczuli że mnie nie ma.

Niestety ,babcia zmarła w sobotę
[*]
[*]
[*]

reklama
Cześć dziewczyny.
Dziś był pogrzeb babci,przemarzłam.
Mimo tego że pogrzeb był o 11.30 to ja nadal siedzę w grubym dresie,zawinięta w koc,i mnie telepie.
Dziś miałam urlop okolicznościowy,jutro do pracy,nie chce mi się.
Z nowości,przedłużyli mi umowę mam teraz do końca listopada,
jakoś dziwnie dają te umowy,teraz dali na ma 10 miesięcy,jakby nie mogli na rok dać.No ale cóż dobre i to.
Musiałam dziś też po południu zaliczyć lekarza z Maćkiem,
coś pokasływać zaczął,i wolałam go przebadać.
A poza tym mieliśmy bilans 10latka.
Maciek te treningi ma,to trzeba było też wypełnić kartę na treningi,
i zgodę lekarza,że nie ma przeciwwskazań w braniu udziału w zawodach itd.A że ma w sobotę turniej,to mnie pilił z tym .
Emil zdrowy,i szaleje jak zawsze.

Zimno jak diabli u mnie jest teraz -17 na termometrze.

Spokojnej nocy

Do góry