reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Witam
Co tak cicho. Aż tak to jeszcze nigdy chyba nie było
W niedzielę o 14 jest marsz życia. Start z okolic pomnika Sienkiewicza (obok KCK). Będzie podobno jakaś loteria z nagrodami.
Jak będzie pogoda to sie wybierzemy z dzieciakami

Sto lat dla Majeczki, niech sie spełniają jej wszystkie marzenia

reklama
no własnie, strasznie tu cicho...chyba zezon spacerów sie zaczął :)
mrozik dziekujemy za zyczenia:)
A powiedz gdzie kupowałas Wiki ten sliczny kapelusik, wyglada w nim pieknie:)

Julita - dziękujemy za komplement :)
Wiki ma wiekszość zeczy w spadku po siostrzenicy. Nawet nie mam pojęcia jakiej jest firmy. Musze zerknąć to napiszę. Bo chodzi o ten z daszkiem?

Julita - czapeczka z Cherokee.
Wiki podobno zwymiotowała dzisiaj 3 razy jak do żłobka ją mąż wiózł. Mam nadzieję że to jej coś przylgnęło, bo tak coś ciumkała rano. Jak to jakieś choróbsko to sie chyba załamię:baffled:

Witam:)
My już po przyjęciu urodzinowym:) było bardzo miło i Maja bardzo grzeczna była cały dzień:)

Asiulka mam pytanie czy nie wiesz jak tam jest w tym championie z tą kawiarenką co można przyjść z dzieckiem??? Tam są chyba jakieś zabawy dla dzieci tylko nie wiem czy moja Maja nie jest jeszcze za mała??? Byłaś może kiedyś tam?

Julita-chodzi Ci o tę Bajkolandję w Careffurze na prądzyńskiego??
Jeśli tak to można przyjść z maluszkiem.
Są tam różne atrakcje d la dzieci w różnym wieku.
Dla maluszków baseniki z piłkami,pchacze,jeździki itd.

Mroziku,.oby Wikusi nic nie było.

Witajcie,
organizujemy spotkanie dla Brzuchatek, Staraczek i Mam niemowlaków w Radomiu ale może , któraś z Was miałaby chęć dojechać do nas.
Będą to warsztaty z dermatolog i rehabilitantką.

Hotel Gromada ul. Narutowicza 9
godziny 11.30 i 14.30
11.05.2011

Mamy planujące ciąże tez są mile widziane. Jeśli nie masz z kim zostawić starszego malucha weź go ze sobą.

Zapisać się można tutaj:
Aktywnemamy.pl
Aktywnemamy.pl

Witam
Gdzie sie wszystkie podziewacie?
Dzisiaj Wiki tez pokasływała w samochodzie, ale nie zwymiotowała. Dziwne to troszkę. Jak sie będzie powtarzac, to do lekarza musze zajrzec z nią. Może jej sie choroba lokomocyjna przyplątała?

reklama
Do góry