reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Witajcie dziewczyny

Dawno mnie nie bylo.. ale jestem i zyje:-):-)
Maly moj dostal sie do przedszkola wiec spadl mi kamien z serca choc na pierwszej lscie byl nizakwalifikowany ale pisalismy podanie i sie dostal...
Narazie oboje pracujemy z mezem wiec jest ok.
Ja ostatnio troche cierpialam bo wypadl mi dysk:no::no: nikomu nie zycze takiego bolu wiec jak narazie chodze do pracy i pomalu dochodze do siebie ale nie powiem ze jest latwo:blink::blink:

Majasamamido- witaj sluchaj ja rodzilam na Kosciuszki i tez bralam udzial w szkole rodzenia tyle ze bylam studentka wiec nie placilam nic ale koniec koncow maz nie bral udzialu w porodze ale tez jest jedna kwota tam czy bierzesz udzial w szkole czy nie. Jesli bierzesz placisz za szkole i maz moze byc. Ale jak nie bierzesz to tez placisz chyba ta sama kwote i maz moze byc wiec decyzja nalezy do Ciebie:tak::tak: i zajecia byly jak najbardziej fajnie prowadzone wiele sie mozna bylo dowiedziec potem mozna bylo odwiedzic z polozna porodowke i sale itp itd ja jestem zadowolona:tak::tak::tak::tak:

A ja tak wogole wkoncu robie prawko:laugh2::laugh2: no i w czwartek mam egzamin wiec zaczynam pomalu panikowac czy dam rade juto biore jazde taka powtorkowa i ciekawe jak bedzie:dry::dry:

Zycze Wam dziewczyny Wesolych Świat i Smacznego jajka i Radosci- bo nie wiem czy uda mi sie zajrzec do Was przed swietami:blink:

reklama
Majasamamido - jak juz będziesz po zajęciach to napisz jak było. A ty w wannie planujesz rodzić? To chyba trzeba miec idealny przebieg ciąży - tak?
Marla - no to pracy macie sporo. A kapelszu z kwiatów... - to nie bedzie za ciężkie?
Kamilka - fajnie że Wam sie układa . Powodzenia na egzaminie

A co sie z Sol stało? Czemu widnieje jako gość?

Może konto usunęła???Właśnie też zauważyłam że nie odzywała się trochę a teraz to... dziwne...
A co do kapelusza to pogrzebałam trochę, nie będzie aż tak źle, zrobię stelaż z drutu ozdobnego, a kwiaty albo w klej albo we fiolki. w gąbkę nie bardzo bo za ciężki by był... ewentualnie można by upinać je na jakimś gotowym kapeluszu... najlepiej by było jakby się zdecydowała na coś takiego, tylko w bieli:
http://farm4.static.flickr.com/3370/3249011633_98a1caf0fa.jpg
ale takie coś było by niezłym wyzwaniem:
http://2.bp.blogspot.com/_XpgwORn3aMk/TMkJRO7FSEI/AAAAAAAAHIw/oh85FU0zSuI/s1600/untitled.bmp
hehehe no nic, będzie się kombinować ;-)

Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,
bogaty zajączek uśmiechem czaruje,
mały kurczaczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia.

Zdrowych,pogodnych Świat Wielkanocnych, pełnych wiary,nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz Wesołego Alleluja!

czesc Wam dziewczyny !!! jestem z Kielc- Magda, termin- 20.06.11. planuje jutro pojsc zapisac sie na szkole rodzenia- kosciuszki. czy ktoras z WAS odbywala takik kurs? mnie zalezy na nim, by maz mogl byc przy mnie przy porodzie.
pozdrawiam wszytskiie mamuski i ciezarne !!!
Ja zaczęłam ale syn się pospieszył i nie skończyłam, ale zaświadczenie miałam i mąż mógł rodzić ze mną - z tym , że i tak skończyło się cesarką:(
Ale uważam, ze szkoła rodzenia coś tam jednak uczy, choć za mało

Dziewczynki, Wesołych Świąt, smacznego Jajka i mokrego Dyngusa jutro ;-) no i zdrówka dla dzieciaczków.

Suniva (czyżby ktoś czytał Sagę?? :-D ) masz racje "coś" tam uczy, ale teoretycznie tego "coś" można się nauczyć z książek, filmów itd... :-)
ok, idę bo moja Gadzina cierpi na ból zęba i muszę mu skombinować szałwię...
jeszcze raz Wesołych Świąt

Wesołych ŚWIĄT:)

Też chodziłam do szkoły rodzenia, dlatego małż mógł być przy porodzie...jednak faktycznie mało jest zajęć i dlatego mało można się nauczyć.
Jednak ja nie żałuje że poszłam spotkałam tam dwie bardzo fajne pary, i miłe położne, jedna z nich bardzo mi pomogła jak leżałam już z Mają po porodzie w szpitalu.

reklama
Witam:)
My już po przyjęciu urodzinowym:) było bardzo miło i Maja bardzo grzeczna była cały dzień:)

Asiulka mam pytanie czy nie wiesz jak tam jest w tym championie z tą kawiarenką co można przyjść z dzieckiem??? Tam są chyba jakieś zabawy dla dzieci tylko nie wiem czy moja Maja nie jest jeszcze za mała??? Byłaś może kiedyś tam?

Do góry