reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Hej wszystkim - my od czwartku mieszkamy już na KSM-ie ale że weekend miałam zjazd to dalej jesteśmy na pudłach. Tyle dobrego że już łóżka mamy rozłożone i jest gdzie spać. przydała by mi się niania do Karoli na czas rozpakowywania bo mała się nudzi i chce być na rączkach - ząbki dalej ją męczą i cholery wyjść nie chcą.

Uciekam coś porobić z porządków.

reklama
Hej dziewuszki,strasznie tu pusto,pewnie wszystkie sprzatacie i szykujecie sie do świąt,ja niestety w pracy siedze i wyglada na to ze w wigilie tez bede w pracy siedziała,po czesci to dobrze bo troche mnie ominie gotowania(za to moj m nie jest zadowolony bo to on w tym roku pzrejmie obowiazki gospodyni i kucharki :) )

Masiula - to podobnie jak u mnie, z tym ze mój mąż nawet nie narzeka - woli posiedziec w domu i posprzątac, pogotować, niż iść do roboty ;-)
Kamilka - no to nie dziwne że czasu nie masz, jak nie dość ze dzieckiem sie zajmujesz, to jeszcze pracę ci się pisać zachciało :dry::-D. Pochwal sie na jaki temat piszesz. Ja to juz bym sie chyba nie nadawała do tego, bo nie potrafiła bym się zmobilizować:-p
Shiraaine - no i ty widzę że też nie masz się czasu nudzic :confused:.
asiulka - dziekujemy za życzenia świateczne :tak:. Juz do Nas przed Świętami nie zajrzysz?
Wampirka, Kalka i Mamjakty - jesteście jeszcze? bo jakos tak pojawiłyście sie i zniknęły? Co u Was?
A Joanna, Iwonka, - jak tam dzieci? Już ferie świateczne?
My byliśmy w sobotę na pierwszej lekcji pływania z Filipkiem. Podobało mu sie, ale na początku bał sie pana. Wystarczyło jednak że dał mu konewke i piłeczki i już Filipkowi sie spodobał. Niesty ja nie byłam z małym w wodzi, bo jestem po zabiegu i jeszce mi nie wolno, al;e siostra moja sie z nim chlupała i mówi że ona może zawsze z nim hodzić na nauki :-p (maż tez odpadł bo się rozchorował i strasznie dycha)

Ja też , z racji że Święta zblizają się wielkimi krokami, chciałam zyczyć Wam i Waszym Rodzinom:

Zdrowych, spokojnych, białych Świąt Bożego Narodzenia i niech malutki Jezus zagości również w Waszych sercach

Moj temat to: Leczenie fizykalne dyskopatii odcinka lędzwiowego.

Żeby karp był doskonały
i pierogi smakowały.
Dużo szczęścia i radości,
w tym dniu samych pomyślności.
Prezentów i humoru dobrego,
wszystkiego najlepszego!

Dużo zdrowia i radości
w Waszym życiu niech zagości
i prezenty, i śnieg biały,
by te święta urok miały.
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!

Najserdeczniejsze życzenia:
Cudownych Świąt Bożego Narodzenia
Rodzinnego ciepła i wielkiej radości,
Pod żywą choinką zaś dużo prezentów,
A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów.
Świąt dających radość i odpoczynek,
oraz nadzieję na Nowy Rok,
żeby był jeszcze lepszy niż ten,
co właśnie mija.

Ja też strasznie chciałabym chodzić z moja Małą na naukę pływania, ale myślę, że może by tak na wiosnę... Mrozik_j a ty gdzie chodzisz?
Muszę odpocząć po tych świętach, bo męczące dla nas były okrutnie

no hej Dziwczyny
u nas swieta wspaniale nie objadlam sie za duzo bo juz w wigilie sie strulam..

jesli chodzi o basen to kazda pora jest dobra my chodzimy na Jasna..

reklama
Też chcę na Jasną. Tylko na razie nie odpowiada mi żaden dzień. Na tygodniu pracuję, a w soboty kończymy budowę domku. Najlepiej by nam pasowała niedziela, ale nie ma nic w niedzielę. Na wiosnę będzie troszkę więcej czasu, więc ze wsi w soboty mogę sobie dojeżdżać...

Do góry