reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

urodda- ale to akurat nie prawda z tymi zakazeniami dlatego ze jesli chodzi o szpital na Prostej to on ma zakaz odwiedzin i wejscia na oddzial i tam te zakazenia sa a np rzadziej sie slyszy o zakazeniach na otwartch oddzialach noworodkowych..:no::no::no:

reklama
hej dziewczyny
co tam u was?? nnic sie nie odzywacie niedlugo mikolaj co kupujecie swoim pociechom?? bo my jeszcze nie wiemy..

Ja jestem, ale cos mi się pisac ostatnio nie chce :dry:

Filip to olał wszystkich Mikołajów :-p. Zabawkami sie bawił chrzestny, a Filip latał tylko. Był bardzo zadowolony że tyle osób do niego przyszło (babcie, ciocie) - bo on bardzo towarzyski jest ;-)

Niestety minęła go zabawa mikołajkowa w żłobku, bo był po zapaleniu oskrzeli i nie chciałam go jeszcze puszczać.:-(. Wyszalał sie za to w domu :-D

WITAM
oj dawno już nic nie pisałam na tym wątku,a wszystko przez to że Emilcio mi przychorował,4 nocki nie przespane ,chodzę dosłownie jak ZOOMBIE,bo nie przyzwyczajona jestem do wstawania w nocy bo on śpi całą noc jak tylko skończył 6 tygodni.jest mega marudny,cały czas chce żeby go na rękach nosić.Dodatkowo jeszcze wychodzą mu 4 czwórki na raz i dwójka.Masakra jakaś.
A teraz już uciekam bo nie wiem jak dzisiejsza noc będzie wyglądała.
BUZIOLE dla was laseczki papa

A na koniec ...tak śpią czasem moje łobuzy:-)

Asiuka - to podobnie jak u nas. Chorubska, zębole i nocne wstawanie. Z tym ze ja jestem do tego przyzwyczajona, bo Filip to zupełne przeciwieństwo Emilka, budzi sie w nocy od kilu do kilkunastu ludzi. Jak ząbki bardzo dokuczały to nawet w 2 godziny 12 razy do niego wstawałam :dry:

Karoli idą jedynki - śpi z nami, bo nie mam siły ciągle wstawać a i ona spokojniej śpi.
Mam mało czasu ostatnio bo wszystko na głowie, ale czy któraś nie miałaby ochoty dzisiaj na spacer? Ma być ładnie dzisiaj :tak:

Dziewczyny blagam pomóżcie mi i napiszcie moze cos wiecie o złobkach w kielcach,i tych państwowych(chociaz pewnie i tak bym sie nie dostała bo wiem ze sa strasznie oblegane)i o tych prywatnych ,bo szukałam po necie ale zadnych wiadomosci znaleźć nie moge:no:moze wy mi pomożecie,sprawa bardzo pilna.

Mniemam że chodzi o bąbla prawie 2-letniego. Jeśli chodzi o państwowy - to dopiero od września i pewnie doradzą Ci przedszkole dla niespełna 3 latka. Od 2 lat przyjmują na Barwinku (okolice Zakopiańskiej) w przedszkolu - CHYBA! - "Kubusia Puchatka" - córeczce koleżanki się tam bardzo podoba, ale nie wiem ile płaci. I jeszcze na rogu Karczówkowskiej i Mielczarskiego siostry prowadzą przedszkole - i też od 2 latek.

Tyle wiem ;-)

reklama
Kielce - Nasze miasto w Internecie

Na tej stronie są telefony do żłobków. Z tym że żłobek nr 1 i nr 6 chyba już nie istnieje. proponuję zadzwonić do żłobka nr 12 ul. Gałczyńskiego Konstantego Ildefonsa 7, czasami sie w ciągu roku zwalniaja miejsca. Zapytaj, moze coś poradzą

Do góry