reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Acha bo zapomniałam,byłyście może na łyzwach na lodowisku,bo podobno na Szczecińskij otworzyli lodowiskio?

reklama
Masiula -jeszcze nie byłam na lodowisku - może jutro się wybiorę :tak:

Za to wczoraj byliśmy z M. na nartach :tak: a dzisiaj mi marudzi że go wszystkie mięśnie bolą :sorry2: współczuje tej 6.20 ja ostatnimi czasy lubię się wyspać :-p

Wczoraj rano byłam na rozmowie o prace (40 min rozmowy) :dry: Trzymajcie kciuki bo w piątek mam dzwonić jaką decyzję podjął facet w mej sprawie :nerd:

Hej dziewczyny, dawno mnie tu nie było. Poszukuję aktualnie opiekunki dla mojego synka, od końca lutego , skończy wtedy 5 m-cy. Może macie kogoś wśród znajomych, albo słyszałyście o jakiejś godnej zaufania i chętnej pani do opieki. Będę wdzięczna za informacje.Pozdrawiam.

Shiraanetzrymam kciukasy, na pewno odpowiedz bedzie pozytywna, hehe nie wiem jak to jest ale faceci jakos zawsze bardziej narzekaja i zawsze ich barzdiej boli niz kobiety.:-D:-D:-D,mój M zawsze jest barzdiej obolały niz ja, przykładowo ja mówie:jak mnie dzis boli głowa" a on na to "a jak mnie boli to juz nic nie mówie":no::no::no::-D, mam nadzieje ze uda nam sie wyrwac w nie dziele na to lodowisko, z checia rozruszam kosci,tym barzdiej ze cały czas w pracy na siedzaco przed kompem:baffled:

kaba- moja siostra jest chrzestna mojego synka i wlasnie szuka pracy jest w moim wieku czyli ma 21 lat zapytam ja moze ona bo bardzo lubi dzieci a mojego to juz uwielbia jest naprawde kochana i duzo mi pomaga... najwyzej wyslij mi na priva swoj numer to zadzwoni...

Masiula - niestety kciuki niewiele dały - nadal jestem bezrobotna, ale nie ma tego złego.

A my się dalej próbujemy uporządkować na mieszkaniu.
Pozdrowionka ;-)

Ojjjj to wielka szkoda, ale jest tego plus, bedziesz mogła w domciu z rodzinka wiecej przebywac, ja od kad poszłam do pracy nie ma mnie w domu od 7 do 17, mam wyrzuty sumienia ze zaniedbuje moje kruszyny(ze o mezu nie wspomne), ale tłumacze sobie ze pieniadze tez sa potrzebne a niestety niemoge sobie pozwolic zeby siedziec w domciu:baffled::baffled:

No właśnie chodzi o to że u nas też krucho z kasą i dlatego szukam pracy :-( Myślałam nawet czy by nie wziąć pod opiekę drugiego malucha z okolicy - Ja by zarobiła a Karola miałaby się z kim bawić, ale muszę to jeszcze przemyśleć :sorry2:

reklama
Shiraaine - żona mojego kuzyna tak robi jak ty myślisz. W kwietniu urodziła synka, znajoma urodziła córę w czerwcu, i ona się opiekuje synkiem i tą małą. Ale ma też do pomocy często teściową (czyli moją ciocię) . Jest zadowolona z tego rozwiązania.
My z Filipkiem nie byliśmy wczoraj na basenie, bo po szczepieniu na pneumo zrobił mu się duży odczyn i lekarka powiedziała ze lepiej odpuścić basen, bo nie wiadomo czy nie jakaś infekcja.

Wczoraj urodziła moja siostra córeczke. Wazy 3600 i 56 cm długa. Rodziła na Czarnowie bez lekarza prowadzącego i bez opłacania położnej (nawet porodu rodzinnego nie mieli bo szwagier wrażliwy na takie widoki ;-)). Bardzo zadowolona z opieki w czasie porodu i po, położna do niej nawet w nocy zaglądała :tak:

Do góry