reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

czesc dziewczyny
widze Joasiu ze u ciebie nie ciekawie bylo w swieta
no niestety u mnie tez nie najciekawiej caly czas bolal mnie brzuch... a pachwiny i kosc lonowa to chciala mi sie chyba rozerwac... wlasciwie nawet inie wychodzilam nigdzie bo sie balam zeby nie zaczac rodzic ... moj maluszek wazy juz 3kg 2 kwietnia mam do lekarza... zobaczymy

reklama
Kamilka powiem szczerze że ja to bym poszla do szpitala jakbym sie czuła tak ja Ty zresztą moja Gabrysia urodziła się 2 tygodnie przed czasem .Może maluszek zmienil juz pozycję ?Po co kobitko masz sie tak męczyć :tak:

tak wiem ale na szczescie mam ciotke polozna w swieta akurat przyjechala to obejrzala wszystko.. bol jest z tad ze maly lerzy na przedniej scianie brzucha uciskajac kosc spojenia i naciagajac pachwiny... ale powiedziala ze prz tym ulozeniu moge niedlugo rodzic... a do lekarza mam na 3 kwietnia wiec zbada mnie i zrobi juz w sumie ostatnie usg i pewnie wysle mnie na KTG i sie okaze czy juz nie zostane haha:tak::tak: narazie sie juz nigdzie nie ruszam...

oczywiscie ze juz nic nie robie ... a mieszkam z tesciami to nie musze teraz nic robic i nie jestem sama... jedyne co mi zostalo to siedzenie na forum bo juz chyba sie uzaleznilam...hahaha

chcialbym zobaczyc mje dzieciatko jak wyglada i wogole ale jeszcze poczekam jak nie chce wyjsc...

Mikasa - my planujemy pójść. Tylmol ciągle coś wypada. Teraz miałam ten zanbieg i jak mi tylko pozwolą do basenu wskoczyć to bierzemy Filipka i uczymy się pływać ;-)
Kamilka - no to trzymaj się jakoś jeszce. Juz niedługo będziesz mogła puścic :-p:tak:

Witajcie dziewczyny! troszke mnie nie było przez małe problemy z netem:-( ale już jestem i nadrobię swoją nieobecność;-) miłego dnia dla wszystkich

HEJ DZIEWCZYNY
ale wczoraj milam kiepski dzien zaraz klade sie spac bo cala noc nie spalam... wczoraj znow weszla mi rwa kulszowa... caly dzien nie moglam chodzic co wstalam to upadalam... nawet do toalety musialam chodzic z mezem albo tesciowa... pozniej w nocy bolalo jak nie wiem to nie spalam i plakalam a teraz jestem tak zmeczona:tak::baffled::dry:

wczoraj tez wybralam zaproszenia slubne dzis moja mama ma je odebrac... dekoracje na samochod... i takie tam pierdoly dodtaki slubne i jestem zadowolona bo mam z glowy troche..

reklama
witam wszystkie mamy z Kielc :)
obecnie przebywam w Nottingham (obecnie 8 tydzień) ale już pod koniec kwietnia wracamy na stałe do domku :D
Czy któraś z Was mogłaby mi doradzić lekarza prowadzącego, ale takiego który przyjmuje również w szpitalu na czarnowie, bo właśnie tam zamierzam rodzić :) W ogóle to martwię się okropnie bo jak pojawię sie w Pl to już będzie początek drugiego trymestru a mnie ani razu żaden lekarz nie wiedział. Jak wiadomo w Anglii nie ma na to najmniejszych szans :(
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki :-)

przeczytałam to co napisałam i muszę się poprawić to 8 tygodni w nawiasie miało oznaczać, że obecnie jestem w 8 tygodniu ciąży:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry