reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Niechaj Wielkanocne życzenia
pełne nadziei i miłości
przyniosą sercu radość w te święta
i w przyszłości.
Życzę Wam
Wielkanocy jak bajka
i smacznego jajka,
tęczowych pisanek
i dyngusa cały ranek,
słońca wiosennego
i uśmiechu promiennego!:-D

reklama
Jaj przepięknie malowanych,
Świąt wesołych, roześmianych.
W poniedziałek kubeł wody.
Szczęścia, zdrowia oraz zgody.
WESOŁEGO ALLELUJA!

Moc prezentów od zajączka
co koszyczek trzyma w rączkach
Wielu wrażeń, mokrej głowy
w poniedziałek dyngusowy.
Życzę jaja święconego
i wszystkiego najlepszego!

Kamilka ja za wózek dałam 712 zł. I wiem, że producent wysyła też. I lepiej do niego napisać emaila, wtedy nawiążesz kontakt. ale w sumie zapłacisz nie wiele więcej więc chyba nie opłaca ci się jechać, chyba, że przy okazji.

[FONT=&quot]Koszyk z wikliny pełen pisanek ,
wszystkie przepięknie pomalowane .
Biały baranek niczym obłoczek [/FONT]

[FONT=&quot]żółte kurczątka, kulki urocze . [/FONT]
[FONT=&quot]Zajączek mile szczerzy siekacze,[/FONT]
[FONT=&quot]czekoladowy a więc nie skacze . [/FONT]
[FONT=&quot]To wiosennego święta symbole [/FONT]
[FONT=&quot]na wielkanocnym znajdziesz je stole[/FONT]

[FONT=&quot]Oby zdrowie dopisało
i jajeczko smakowało,
by szyneczka nie tuczyła,
atmosfera była miła,
a zajączek uśmiechnięty
przyniósł wreszcie te prezenty.[/FONT]

[FONT=&quot]Wesołych świąt[/FONT]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam poświątecznie Mam nadzieję ,ze miło spędziłyście święta .Ja byłam dwa dni w domu :-( także mówiąc szczerze nie odpoczęłam i nie odczułam że święta .Mąż tylko pojechał do swojej matki bo chora bardzo Zostawil mnie z biegunką :zawstydzona/y:w domu .Cos zjadlam i mi nie poslużyło :no:Dobrze ,ze już po świetach Pozdrawiam:-)

Joanna - to tak na święta cię dopadło?
Ja taka śpiaca dzisiaj jestem ze ledwo zyje? Czy wy też tak dzisiaj macie? może to ciśnienie? Ehh, a ja jeszcze kawki nie moge :dry:

Tak nas uraczyli w gościach byliśmy chwilę u sąsiadow ale okazalo sie ze sąsiadka to antytalent w kuchni i niestety czasami nie można odmówic a potem są efekty :szok: a co Wy kobitki robicie w takich sytuacjach?

Joanna - ale numer. No to niezła gościna. :sorry2:. Pewnie się kobieta stara - faktycznie jak wtedy odmówić. Może powiedzieć że ma sie uczulenie na jakiś składnik? Albo że się strułaś wczoraj czymś i dzisiaj nic nie jesz? No nie wiem....​

reklama
Joanna - ale numer. No to niezła gościna. :sorry2:. Pewnie się kobieta stara - faktycznie jak wtedy odmówić. Może powiedzieć że ma sie uczulenie na jakiś składnik? Albo że się strułaś wczoraj czymś i dzisiaj nic nie jesz? No nie wiem.... właśnie że nie stara ma dziecko 5 letnie i zawsze jak pytam co gotuje to mówi ze każdemu co innego :szok: ja bym musiała zwariować Zjadłam dosłownie pół jajka w majonezie -bylo ugotowane na pół twardo także nie widomo czy bylo na miękko czy na twardo i piekla boczek który żulam dobre 10 minut )Uratowało mnie przed przejedzeniem to .ze musiałam wrócić do domu z Gabi żeby ją połozyc spać
:crazy::baffled:

Do góry