reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

To ja jescze dwie lokalizacje dorzucę :-)
Jest jeszcze przy skżyzowaniu Warszawska z IX wieków (jedna w takim bloczku między pasami Warszawskiej przed samym skżyżwaniem z IX wieków, a druga przy IX Wieków, tam koło budynku TPSA -zaraz za tym nowo budowanym hotelikiem Ibis)

reklama
Dzieki dziolszki, bede szukała spidermana bo taki własnie moj syn sobie zarzyczył,musze to w tym tygodniu załatwic bo pozniej moze sie okazac ze nie maja albo co innego?a najlepsze ze nie wiem kiedy czas na to znajde, w pracy jestem od rana, wracam przed 17-ta i i tak z niczym zdazyc nie moge, a w czwartek mam ksiedza:no:

a nie mozesz obdzwonic wypozyczalni?? chyba ze daj wymiary synka to zapytam ja bo mam 3 po drodze a bede szla na spacer to zapytam

Kamilka dzieki, nie trzeba nie fatyguj sie, chyba i tak bede musiałą pojechac z Krystianem zeby przymierzył bo wieci ejak to jest z tymi rozmiarami on ma niby 98 ale czasem pasuje 92 a czasem 104, a jeszcze sie okaze ze za mały mu zarezerwuje i wtedy to bedzie klapa na całego, bo bardzo liczy na ten kostium, Kamilka mozesz popatrzec na kostiumy dla Twojego Adasia, tylko patrzec jak urosnie i tez bedziesz musiała szukac:-D:-D:-D:-D:-D

Kamilka - nie jestem katoliczką - może odmówić ksiądz chrztu w takiej sytuacji do momentu aż ja zostane katoliczką i weźmiemy ślub kościelny, byliśmy w kurii i czytałam sobie tam prawo kanoniczne. Zresztą nie ważne już, bo załatwiliśmy to siłą w kurii.

Teraz siedze i szyje ciuchy małej na chrzest.

Joasia - kobieto - jesteś wspaniałą matką i wspaniałą kobietą i nie daj sobie wmówić że jest inaczej!!!!!!

Witam.

Dawno mnie tu nie było - nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie:confused:. Przepraszam,ze nic ostatnio nie pisze,ale od świąt mam szpital w domu. Najpierw chorowała mi starsza córa, teraz młodszy się męczy.Do tego dochodza obowiązki domowe. Nie mam czasu:zawstydzona/y:.

Pozdrawiam Was serdecznie.:happy2:

Hej wszystkim, wczoraj miałam wolne cały dzien sprzatała,- o ja glupia- bo obiecywałam sobie ze bede cały dzien lezała :-D:-D:-D- co w sytuacji kiedy ma sie dzieci jest oczywiscie nie realne :-D:-D:-D, a dzis wy:-Dyłam meza na wypad po wypozyczalniach strojów, bo juz coraz mniej czasu mi zostało, pozdrawiam do, buziaki :)

Kamilka - nie jestem katoliczką - może odmówić ksiądz chrztu w takiej sytuacji do momentu aż ja zostane katoliczką i weźmiemy ślub kościelny, byliśmy w kurii i czytałam sobie tam prawo kanoniczne. Zresztą nie ważne już, bo załatwiliśmy to siłą w kurii.

Teraz siedze i szyje ciuchy małej na chrzest.

Joasia - kobieto - jesteś wspaniałą matką i wspaniałą kobietą i nie daj sobie wmówić że jest inaczej!!!!!!
czyżby to o mnie? :zawstydzona/y::szok:

reklama
Czesc kobietki, melduje sie poniedziałkowo. Strój dla Krystianka wypozyczony, co prawda nie było spidermana akurat,ale dopasowalismy super wystarzałowy strój ninja:-D:-D:-D:-D, Krystianek zadowolony, wypozyczylismy w koncu koło mnie na czarnowie, synek zadowolony, a swoja droga ciekawe ile "nindzów" bezdie na tej zabawie?:-D

Do góry