reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

heheh no tak to zawsze jest zabawne jak kostiumy sie powtarzaja:-):-):-)

a tak wogole to i ja sie witam u nas stara bida jestem po szkole w weekend Adas u tescow a ja odpoczywam...

reklama
ja sie tylko przywitam bo Gabryśke mam w wannie jestem niezadowolona bo nic nie załatwiłam w WORD :wściekła/y: za pózno pojechałam i bylo ludzi 100000 muszę jechać jutro rano i odstac swoje :-:)szok: miłego wieczoru
SHIRAAINE DZIĘKUJĘ ;-) nie dam sobie nić wmówić mam nadzieje na następne spotkanie :tak::-D Lecę :eek:

Ale tym razem my zapraszamy Cię z Gabrysią do nas :tak::-D

A mi się dziecko z mężem pochorowało :baffled::eek: Karola ma Katar jak pieron, a M łamie w kościach, katar, kaszel, źle się czuje :no: To jeszcze mi szpitala w domu brakowało :no::szok:

Hej, Shiraaine współczuje Ci, u mnie jak na razie cisza, ale od czasu jak krystian do przedszkola poszedł to średnio raz na dwa tygodnie jakis wirus do domu przywlecze, i na zmiane z Marysia choruja, a teraz ciesze sie kazda chwila zdrowia u moich dzieci.

Ale tym razem my zapraszamy Cię z Gabrysią do nas :tak::-D

A mi się dziecko z mężem pochorowało :baffled::eek: Karola ma Katar jak pieron, a M łamie w kościach, katar, kaszel, źle się czuje :no: To jeszcze mi szpitala w domu brakowało :no::szok:
dziekuje za zaproszenie i życzę szybkiego powrotu do zdrowia:tak::-)
Masiula jesteś z Czarnowa? bo ja też i być może mijamy sie a może warto by sie poznać jak myślisz?:-D ja mieszkam przy Jagiellońskiej ;-)
byłam w WORD i dobrze ze wczoraj nie stałam dzis poszłam przede mną ok 7 osob także nie czekałam dlugo mam termin na 3 lutego na 10.30 na teorię :tak:milego dnia :-)

reklama
Asia - to nic tylko powodzenia Ci życzyć na testach :tak::tak::tak:

Karola dostała Zyrtek, Eurespal, Nasivin i Sterimar, do tego witaminy. Najgorzej z Eurespalem - to jest ohydne - sama bym tego nie wypiła i wcale się młodej nie dziwię że tym pluje :-p Ale z odciąganiem katarku i zakrapianiem noska też jest tragedia.
A na dodatek widać jej już ząbki i bolą ją jak pieron, nie daje sobie wogóle dziąseł dotknąć :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: A idzie jej kilka na raz :-:)-:)-(

Do góry