reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

reklama
shiraaine no mam nadzieję że nic złego się nie stało!!
a u nas mąż walczy z jakimś paskudnym wirusem w salonie, więc ja z Mają dziś okupujemy sypialnię, mnie też coś gardło boli-mam nadzieję ze nic nie załapię! za tydzień chrzest więc wszyscy musimy być już zdrowi:-) mała już śpi a mi się nudzi:-)
kolorowych snów dla wszystkich:-)

Cześć dziewczyny,
dawno nie zagladalam na forum,a wudze ze ruch jest calkiem spory.
Ogolnie nie bardzo mam czas na komp, w pracy troche roboty a w domu kazda minute poswiecami filopwi, a jak on usnie to ja tez padam.
Mam takie pytanie czy w Kilecach sa organizowane jakies potkania rekreacyjne dla mam z malymi dziecmi?? chodzi mi o takie spotkania dla mam pracujacych.
My chodzimy jedynie na basen dla amluchow na nauke plywania , fajna sprawa polecam :)

Ostatnia edycja:
Witam Gdzie sie podziewaja wszystkie Kielczanki?:baffled: :-) Ja też od poniedzialku nie będę miala za wiele czasu ,zaczynam kurs prawa jazdy :tak: mam nadzieję że nikogo nie przejadę ;-) jaka zacznę jazdę po mieście hi hi Pozatym Wojtek pięknie napisal sprawdziany ja jestem szczególnie zadowolona z matematycznego 31 punktów na 34 możliwych Zuzia też aktywnie uczestniczy w życiu szkoły i nie ma problemów z nauką a Gabrysia rośnie i coraz więcej potrzebuje czasu żeby jej poswięcic a najbardziej to lubi spacery Wczwartek wyszliśmy o 15 a wróciliśmy o 18.30 Nogi mnie bolały okrutnie a on była pelna energii :-D miłego weekendu życżę :-D
Śpię zdrowo :tak: Wy teżmożecie wziążć udzial w konkursie Śpię zdrowo
dla Kubusia wszystkiego najlepszego z okazji drugich urodzinek zdrówka i uśmiechu dużo prezentów i duuuuuuużo miłości od najbliższych :)

Ostatnia edycja:
Witam.

Joasiu w imieniu Kubusia ślicznie dziękuje za życzonka:tak:.
Torcik był, ciasto,goście wszystko ok. W niedziele robiłam zapasy na zimę -dobrze,że teściowa pomogła:tak:. Poza tym też jestem zawalona obowiązkami.

Pozdrawiam.

Cześć kochane:-).Ale mnie tu nie było,ale już nadrabiam zaległości.Życzenia oczywiście dla Iwonkowego Kubusia...STO LAT !!!
Mrozik dziękujemy za wiadomość na priva.Dietę stosuję i to drakońską.Jestem na owsiance na wodzie ,gotowanym indyku,kurczaku,marchewce,ziemniakach i ryżu plus jabłko i banan i schab gotowany do chleba i Flora bez dodatku serwatki :baffled:.
Maja miała śluz i krew w kupkach i okazało się,że to na 80 % alergia pokarmowa i te kolki też od tego.Dopiero po 3 tyg. takiej diety poprawa:happy2:.
Przepraszam za zaniedbanie,ale mała wcale mi nie spi,tylko na spacerze więc cały czas muszę mieć ją na oku i bujać i tulić jak brzuszek pobolewa,bo w porównaniu do tego co było to teraz moge powiedzieć,że pobolewa:-p.Dostaje Fenistil w kroplach i Dicoflor 30.Mam nadzieję,że będzie coraz lepiej.
Dziś ciężka noc bo od 4.00 nie spi i się pręży,popłakuje,zaraz spacerek,moze na nim trochę pośpi :tak:.
Pozdrawiam Was mocno i postaram się częściej zaglądać,jak mi Maja pozwoli;-);-);-).

Witam.
Misia dziękuję za życzenia dla Kubusia:tak:...i jeśli moge coś doradzić to zrób też badania moczu malutkiej...jeśli ma jakieś zakażenie układu moczowego to też może być taka niespokojna i objawy podobne do kolek - oby nie. Trzymam kciuki za poprawę:tak:

Pozdrawiam.

reklama
hej dziewczyny
dawno mnie nie bylo ale jestem i zyje....
sluchajcie nie mam za nic w swiecie czasu jestem zmeczona Adas daje w kosc poniewaz wychodza mu zeby i juz wlasnie ma jednego i podejrzewam ze bedzie drugii... aa ja jestem normalnie na wykonczeniu nerwowym:baffled::baffled::baffled:

a tak poza tym mam szkole i ciagle gosci i juz nie mam sil...

Do góry