reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Witam nowe dziewczyny. Ja tez późno tu zajrzałam ;-)

Szkoda ze nie udało mi się zajrzec na spotkanie. Ale to nawet nie z braku czasu - po prostu zapomniałam :szok:. Tyle miałam na głowie że szkoda gadać. Jeszcze wieczorem układałam sobie plan dnia i tak myślałam że zostawię psa u fryzjera (bo mam goldena i nie da siez jego sierścią poradzić samemu) i zajrzę w tym czasei do parku. No ale w tym czasie wpadło mi do głowy pojechac po lampę do łazienki i stało sie. O 14 jak już jechałam do domu to mi sie przypomniało :dry::-(. Strasznie żałuję, bo teraz miałam trochę wolnego, a od poniedziałku znowu do pracy i ciężko będzie znaleźć czas :dry:

reklama
Witam deszczowo - wtorkowo.

Joanna ja jestem jak najbardziej za spotkaniem - musiałybyśmy tylko wybrać miejsce i czas, który by nam wszystkim pasował ( tym bardziej,że wiesz jaki teraz dzieci mają plan w szkole:baffled:, a ponadto jak czytam są wśród nas mamy pracujące).

Kraf83 ten lekarz jest ordynatorem na Czarnowie,więc napewno dobrze sie tobą zajmie:tak:. Ja rodziłam na Czarnowie i było ok:tak:

Pozdrawiam:-)

hej dziewczyny
mnie tez spotkanie sie podobalo fajnie bedzie jeszcze sie spotkac a;le teraz to chyba trzevba czekac na lepsza pogode i huhac na dzeci zeby nam sie nie pochorowaly:)) :-):-)

pampers fajne rady dawal pare mi sie sprawdzilo....;-);-)

Czesc dziewczynki,wreszcie znalazłam troszke zcsu zeby sie odezwac.Siedze sobie w pracy i na razie straaaaaasznie sie nudze.Kamilka zgadzam sie z toba teraz przy takiej pogodzie to nic innego nie nalezy robic tylko chuchac na nasze dzieciaki.Moje juz po 2 tygodniowej kipie dochodza do siebie.Krystian w przedszkolu(strasznie zadowolony),a Marysia rozpieszczana przez babunie.Tak ze jak widzicie zyc i korzystac z zycia.Hehe ale musze wam powiedziec ze pierwszy tydzien w pracy był ciezki,nie mogłam sie przestawic a wracałam do domu taka spompowana ze szkoda gadac.Pozdrawiam i zdrówka zycze.:-)

Iwonka,dziękujemy bardzo,a my wrociliśmy niedawno od lekarza,chłopcy zasmarkani,na szczęście bez antybiotyku.Jakaś cisza zapadła na forum.

reklama
witam dziewczyny!
ale żałuję że przegapiłam imprezę!!!!!!:-( :-(
nie zaglądałam na forum kilka ładnych dni żeby nie powiedzieć tygodni:-(
strasznie żałuję bo bym sie wybrała!
ale następnego spotkanie nie przeoczę na pewno! więc jak coś to czekam na wieści:-)
Asiulka - głos oddany bo naprawdę warto:-)
witaj urodda:-)

Do góry