reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

dziewczyny
jesli pogoda dopisze toja bede napewno... to moze sie wlasnie spotkamy tylko jak ja was poznam... ale wy mnie mozecie... bede ubrana jesli bedzie cieplo to w sukienke panterkowa kremowo brazowa a maly bedzie w spacerowce... a jesli chlodno to w brazowych spodniach i u gory jeszcze nie wiem....:-):-):-)

reklama
Ja będe z dwoma dziewczynkami jedna będzie w różowym spacerowym wózku a druga podrosnięta blondynka a ja będe w dzinsach i jasnej bluzce i cimnyobeżowym żakiecie i mam buty sportowe brążowo pomorańczowe z pomarańczowymi sznuruwkami powinnam byc między 13-14

Załączniki

• 052408091752.jpg
    052408091752.jpg
    82,3 KB · Wyświetleń: 44
  • 072408164000.jpg
    072408164000.jpg
    83,1 KB · Wyświetleń: 48
mrozik - ni mniej ni więcej jak lista osób które mają mieć do niego dostęp :tak:

Ponieważ nie otrzymałam takiej listy to robię listę dziewczyn aktywnych na wątku z ostatniego miesiąca, ew później będą dostawały dostęp :tak:

Ja jeśli będę to z czerwonym wózkiem spacerowym między 11 a 13/14 (zobaczymy jak pogoda będzie dopisywać i jak małą wytrzyma tyle) ;-)

a maly moj bedzie w szaro pomaranczowej spacerowce... a ja w brazowych spoodniachkremowych bucikach i kremowo brazowej tunice.... bede miedzy 12-13:-):-)

a ja bede w spodniach brazowych i tunice kremowo brazowej i kremowych butacch bede miedzy 12-13 adas bedzie w szaro pomaranczowej spacerowce..:-):-)

Szkoda dziewczyny że nie mogę dojechać do kielc jutro ,powiem szczerze że chociaż jestem nie do konca z kielc to chciałabym was poznać, no ale niestety mój Maciuś do szkoły musi iść a nie mam go z kim zostawić,Buziaczki dla was kobietki

Ale jestem pierdoła:-D to jest dzisiaj, no to na pewno nie przyjadę ,Mam umówioną wizytę u alergologa z Maciusiem.Pozdrawiam.dajcie znać jak było.

Czesc dziewczyny:)
Az dziwne ale dopiero teraz na formum mam z kielc weszlam. I strasznie fajnie ze sie juz kilka mam zapoznalo,
no niestety ja jestem mamą pracującą:( i nie mam zbyt wiele czasu na forum ale ostatnio staram sie zagladac coraz czesciej.
Napiszcie co ciekawego Pampers zorganizowal, bo ja po pracy nie wiem czy dam rade dojechac chociaz bardzo bym chciala.Pozdrawiam

Witam.
Oj dawno tu nie zaglądałam,a widzę,że się dużo dzieje. Wiele nowych mam - wszystie witam:-). Kilka dziewczyn się rozdwoiło - gratuluję:tak:Nie wiem czy któraś z was mnie jeszcze pamięta (poza Joanną 73;-)) .
Brakuje mi czasu na pisanie, a widzę,ze gdybym weszla chociaż wczoraj to dziś miałabym okazję was poznać na wizji. Teraz nawet gdybym poszła do parku to nie wiem czy jeszcze byscie tam były,bo z tego co widzę spotkanie było koło 13. No cóż może następnym razem.;-)

Pozdrawiam was serdecznie i życze miłego dnia:-)

reklama
Witam spotkanie było super ja sie cieszę że poznałam Kamilke87 i Shiraaine :tak: i koleżankę Anię która może zagości niedługo na naszym forum wITAM Ciane i cieszę sie że Iwona.c28 jest z nami znowu Powiem Wam szczerze kobitki że chciałabym abyśmy zorganizowaly wspólne spotkanie i żebyśmy sie poznaly .Uważam żę trzeba zaproponowac termin i miejsce :tak: Myślę że będzie fajnie Miłego dnia cioteczki :-DCZEKAM na propozycje od wszystkich aktywnych mam kieleckich

Do góry