reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Witajcie:)
przeprowadziłam się do starachowic z Kielc, gdzie kompletnie nikogo nie znam i strasznie się nudze całymi dniami, bo nie mam nawet do kogo ust otworzyc:(
pozdrawiam serdecznie wszystkie forumowiczki a zwłaszcza mieszkanki Starachowic w ciąży, może powiecie mi coś o porodówce tutaj:blink:?

Witaj Maja magdalena-ja jestem rodowitą starachowiczanką.
Mam na imię Aśka,jestem mamą dwóch chłopców 9 letniego Macieja,i 4 letniego Emila.

reklama
Witajcie:)
Jestem w 29 tygodniu ciąży, powolutku przygotowujemy się na przyjęcie naszej kochanej córeczki Majeczki na świat. To mój pierwszy bobasek więc troszkę się denerwujemy z mężem.
Od początku ciąża zagrożona, a zatem siedzę w domku, a na dodatek przeprowadziłam się do starachowic z Kielc, gdzie kompletnie nikogo nie znam i strasznie się nudze całymi dniami, bo nie mam nawet do kogo ust otworzyc:(
pozdrawiam serdecznie wszystkie forumowiczki a zwłaszcza mieszkanki Starachowic w ciąży, może powiecie mi coś o porodówce tutaj:blink:?
witaj ja prawie ze starachowic,i też mam Majeczkę tyle że półtoraroczną:)
pisz częściej co i jak?
a gdzie będziesz rodziła? jeszcze w Kielcach czy już w Starachowicach?

Hej laseczki, co tu taka cisza??
Może ożywimy wątek? co u was słychać??? jak maluchy, wasze samopoczucia- nie dopadła was jesienna zaduma???
A co planujecie na Mikołajki????

u nas nudy brak
dzieci dostarczają mi wiele rozrywki
Wiki dostała uczulenia. Poszłam z nią do lekarza i okazało sie że to półpasiec. Teraz Filipek krtań. Dusił się w nocy
Ja ledwo żyję

mrozik no to wierze Ci że ci sie nie nudzi, ja jak mała jest chora to wpadam w panikę:zawstydzona/y::zawstydzona/y:, a gdzie Wiki zaraziła się???
Zdrówka dla maluchów a Tobie siły życzę:tak:

reklama
Tego niestety nie wiem gdzie się zaraziła. Dopiero co w maju zachorowała na ospę.
Na Mikołaja to strasznie dużo prezentów będzie, dlatego my sybolicznie dla naszych kupujemy - piankolinę im kupię, bo ciastolinę uwielbiają, ale ona wysycha jak po zabawie sie nie schowa do pudełka. A tak to dorosłym w tym roku nie kupujemy, bo każdy ma kiepsko z kasą. Za to dzieciom jedna babcia kupuje, druga babcia, jedna ciocia, druga ciocia, więc na pewno nie będą pokrzywdzone w tym roku ;)

Do góry