reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

reklama
Czesc.

Ja ostatnio spędziłam prawie 2 tyg. na patologii ciąży, bo niestety mam cholestaze, ale udało sę zbić te enzymy i moge siedziec w domku.

ojej, ale to dobrze ze już jest lepiej i możesz posiedziec jeszcze z maleństwem w brzuszku w domu.

o matko tutaj już nikt nie zagląda?
tak się nam kiedyś fajnie pisało a widze że ostatnio kieleckie zaniedbujemy;/p

u nas upał straszny, a ja mega zaziębiona wybrałam już antybiotyk w zastrzykach i nie wyzdrowiałam niestety jeszcze do końca:(

No, Julita, racja wątek się zaniedbał. Co do pogody to masakra, raz żar się leje a raz chłodno jak dziś...
To jak zastrzyki brałaś to niezłe choróbsko Cię wzięło, bidulka...
U nas wszystko ok, mój chłop wraca do zdrowia powoli, do pracy pójdzie w połowie lipca. Ja całe dnie w robocie, więc teraz on przejął rolę mamusi i przy młodej wszystko robi hehe. ostatnio jak wróciłam a on do mnie, jestem padnięty,Baśka mnie wykończyła; ja patrzę na mieszkanie- nie posprzątane, nie pozmywane gary, bałagan mega, obiad w sumie odgrzał ten który ja zrobiłam dzień wcześniej, a młoda bawi sie u siebie cichutko; więc się go pytam co go tak wykończyło, skoro nic cały dzień nie robił hehe, kochane wiecie jak się wkurzył,no bo przecież się dzieckiem zajmował, więc jak to nic nie robił. tak się zaczęłam śmiać,że myślałam że pęknę...mówie mu: to teraz zobacz jak ja miałam jak siedziałam w domu, a ty z pracy wracałeś i mi z textem ze jak ja moge być zmęczona skoro nic nie robiłam... widać że mu się głupio zrobiło ;-) normalnie terapia szokowa :-D
a w pracy mam pełnię sezonu, zamówienia lecą, co tydzień jakieś śluby itp także nie ma co narzekać ;-)
ps. jakby któraś byłą zainteresowana to niedaleko mnie otworzyli na ul. Wrzosowej prywatne przedszkole :-)

u nas kiepsko z czasem
Teraz mąż ospe kończy. Najpierw chorowała Wiki, później Filip, teraz mąż.
Ja ledwo żyję.
Wiki coraz fajniejsza. Madrala sie robi i wreszcie zaczyna raczkować -hihi. Biega już od dawna, a raczkowanie dopiero włączone

Melduje się.
Kobitki miałam awarię kompa.
Dobrze że ma się kolegę fachmana od komputerów,
przyjechał,zabrał,naprawił,przywiózł,zainstal ował wsio od nowa i hula jak ta lala.

U nas oki.
Od poniedziałku zaczynam remont....łazienka i kibelek.
Już się boję co będzie w domu.
Maciuś niebawem zaczyna wakacje,we wtorek jedzie na wycieczkę do Sandomierza z klasą.
Emil zdrowy nareszci9e,szaleje jak zawsze.Zadaje 1000 pytań,i na wszystko żąda natychmiastowej odpowiedzi.
Mały cwaniak.
Ostatnio jak krzyknęłam,bo zrobił straszny bałagan,
to zapytał mnie wprost..
"mamusiu dlaczego jesteś taka zrzędliwa??"
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif

zatkało mnie.
Do męża mówi "tatuś wyluzuj"-jak mu zwraca uwagę.
w środę jak usnął o 17.15,to wstał w czwartek o 7.40.
Melodia ze spaniem mu nie przeszła wcale.

Nadrobię zaległości czytelnicze i zajrzę do Was.
Buziaki i miłego weekendu.

Witajcie Krajanki!
Jestem z Ostrowca i mam nadzieję, że jest tu jeszcze jakaś przyszła lub obecna mama z mojego miasta. My z moim P. co prawda dopiero walczymy o dzidziusia ale nawet odnośnie starania się nie ma to jak fachowa ocena i porada forumowiczek z okolic.

Witajcie Krajanki!
Jestem z Ostrowca i mam nadzieję, że jest tu jeszcze jakaś przyszła lub obecna mama z mojego miasta. My z moim P. co prawda dopiero walczymy o dzidziusia ale nawet odnośnie starania się nie ma to jak fachowa ocena i porada forumowiczek z okolic.
witaj, ja co prawda nie ze Ostrowca ale mam do niego niedaleko...ok 25min jazdy samochodem:)
Życzę owocnych starań!!!

Którego września braliście ślub???

reklama
Do góry