reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

asiulka ooo nie zazdroszcze zalania :(...
tak tak byłam dzis w rynku po 15:) w okularach niestety chodze i w seledynowej kurteczce:):)...

No to Ciebie na bank mijałam kochana.
Bo mi własnie z n-k, p[rzypomniało się zdjęcie z Mają jak jesteś.
I miałam sie odwrócić i Cię zawołać.
Ale pomyślałam,kurcze jak to nie ona to zrobie z siebie idiotkę.

reklama
No to Ciebie na bank mijałam kochana.
Bo mi własnie z n-k, p[rzypomniało się zdjęcie z Mają jak jesteś.
I miałam sie odwrócić i Cię zawołać.
Ale pomyślałam,kurcze jak to nie ona to zrobie z siebie idiotkę.
a ja ciebie nie widziałam:(, trzeba było wołać:):)

Asiulka - no to nie poważny gościu. Jeszcze roboty Wam narobił, i nie raczy sie odezwac?
Dobrą masz pamięc. Ja to bym chyba żadnej z Was nie poznała. Więk jak coś, to zaczepiac ;)

Julita - zdrówka życzymy

My wybieramy sie jutro na Targi Czas dziecka. Wybieracię sie tez?
W zeszlym roku sie podobało Filipkowi, więc powtórka...

elleth - my chodzimy teraz do Rybowskiego. Nie na NFZ. Płacimy 100 zł za wizyte. Ja na nfz nie chodze do okulisty, bo jakoś nie mam dobrego zdania o tych wizytach, nigdy nie trafiłam na dobrego poprostu

reklama
Sol - i jak z przedszkolem? Jeśli nie dostaliscie się to jeszcze się nie martw. My w zeszłym roku też z drugiego naboru dostaliśmy się dopiero....
Trzymam kciuki

Do góry